Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.12.2014. u 13:22

Nova TV pridonijela je ovoj predizbornoj predsjedničkoj kampanji upravo tako što je dan nakon sučeljavanja na svojoj televiziji objavila ono što nije bilo sučeljavanje i konfrontiranje

E, kad bi stajling menadžeri, pi­ar­ovci i ostala ekipa koja okružuje predsjedničke kandidate znala da im imidžu njihovih kandidata ne pridonosi sve ono što u njih ulažu "u fasadu", već ono što je "iza skela", dobili bi znatno više bodova nego sada. Naime, dok se sučeljavanje predsjedničkih kandidata pretvara u oblik brutalnog samokažnjavanja svih onih koji ih gledaju pred tv­ekranima, ono što se događa iza kamera vrijedno je pažnje. I simpatija.

Jer, otkrivaju se da su ljudi, kao i svi mi, da međusobno normalno komuniciraju i cijene jedni druge na običnoj ljudskoj razini, a ne da reže i jedni drugima skaču za vrat, misleći da će se tako dopasti biračkoj mašineriji. Pokazala je to Nova TV dan nakon sučeljavanja predsjedničkih kandidata, tj. sinoć kad je prikazala ono što se događalo prije i poslije kamera. Obični su to ljudi, normalni i pristojni. Ne samo prema nama, već i jedni prema drugima. Josipović se rukuje sa svima, Kujundžić govori Kolindi kako dobro izgleda, a njoj se sviđa boja njegove kravate... Prije nastupa, dakako. No, ni poslije nije drukčije. Strasti pred kamerama iza kamera se smiruju i otkrivaju ljudska lica onih koji misle da će pobijediti ako na sebe navuku maske.

Posve pogrešno, kako ne razumiju. Nova TV pridonijela je ovoj predizbornoj predsjedničkoj kampanji upravo tako što je dan nakon sučeljavanja na svojoj televiziji objavila ono što nije bilo sučeljavanje i konfrontiranje. Političari u Hrvatskoj napokon bi trebali shvatiti da ljuti upravo to traže od njih. Susret i dijalog, susretljivost i zajedništvo. A ne nabusitu aroganciju i neprestano konfrontiranje. Možda da sami stanu malo iza kamera i vide kako svijet izgleda iza pozornice, ha?

PLUS

Ministar financija Lalovac ispao je simpatičan na Novoj TV kada je pražnjenje državnog budžeta zbog pada cijene benzina objasnio tako da se padu barem vesele građani. Barem nečemu.

MINUS

Dva dana prije Božića, dan uoči Badnjaka, na našim televizijama gotovo da i nema božićne atmosfere. Nedostatak duha, malo inspiracije ili manjak reklama sa zvončićima, zaključite sami.

>>Bago sinoć pregazio konkurenciju s RTL-a, ali opet su izostala paprena pitanja

>> Mislav Bago političku je kastu stavio gdje joj je mjesto

Komentara 47

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
15:17 24.12.2014.

Ja neznam kaj je tu cudno da su prije i poslije suceljavanja u dobrim odnosima pa svatko moze otvorit stranicu raznih loza lions klub rotary klub druzbu hrvatskog zmaja i pogledat i lijevu i desnu i ateisticku i vjernicku elitu kako zajedno sjede na sastancima i kaj mislite da se svade a kaj imaju zajednicko? moc moc novac novac elita i sve je jasno

KA
kamišar
14:26 24.12.2014.

Kako nam je Grinch Josipović ukrao Božić? Preko svog apartčika Milanovića je odredio da izbori budu u ovom terminu. Kad bismo pitali samog Đavla kako ljudima pokvarit Božićni mir sigurno mi jedan od prvih prijedloga bio: ORGANIZIRAJMO IZBORE U TO VRIJEME!

AN
Ante21
15:06 24.12.2014.

Šta su "stajling menadžeri, pi­ar­ovci" ?? Našao se čovjek pisati o politici a nepismen..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije