Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.01.2015. u 12:00

Predsjednica valjda neće štedjeti na uređenju Visoke i primati u spavaonicama

Zoran Milanović, sudeći prema izjavi uoči sjednice Vlade, neće biti prepreka novoj predsjednici države Kolindi Grabar-Kitarović da ispuni svoja predizborna obećanja.

Najvažnije joj je ono izgovoreno u noći izborne pobjede kada nam je poručila “da će Hrvatska biti među najrazvijenijim i najprosperitetnijim zemljama EU”. Da bi to postala, mora se pokrenuti gospodarstvo, ali ključ je u rukama Vlade. Zato je i najavljivala da će tražiti sazivanje sjednice Vlade. Sada je pozvana, ne na jednu, nego na sve sjednice koje će se održati u ovom mandatu. Milanoviću preostaje da održi danu riječ, a predsjednici da odlazi na sjednice, prati dnevni red, priprema se, i svakoga četvrtka bombardira Vladu prijedlozima i kritikama koji će nas izvući iz krize.

Sasvim je u redu i to da je Milanović ne sputava u obećanju da će Ured predsjednika s Pantovčaka preseliti u državnu rezidenciju u Visokoj ulici. Nova šefica države rekla je da će time uštedjeti. Kako – ne zna se. Možda tako što neće preuređivati rezidenciju u Visokoj. No, nadajmo se da zbog uštede u proračunu neće strane državnike, političare, gospodarstvenike i druge goste primati u spavaćim sobama rezidencije koja joj je zapela za oko.

>>'Po meni je Hrvat i onaj tko je Srbin po nacionalnosti'

>>'Moram razgovarati s Milanovićem. Nije mi namjera samo sjediti na sjednici nego i govoriti'

Komentara 46

BE
berija
12:42 16.01.2015.

Nevjerojatno, novinarka Toma uspjela je opet naći nešto pozitivno u ciničnom istupu premijera.

KA
kajinx
12:09 16.01.2015.

Ivanka, šta si htjela reći?

Avatar Trpimir
Trpimir
20:46 16.01.2015.

Ovo je toliko jeftino, mizerno i podlo, zar nitko ne regaira na ovakve degutantne prostacke izjave?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije