Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.12.2014. u 14:00

Čovjek još nije osuđen, a sugeriraju da je valjda i Kujundžić, okužen rukovanjem, sada "kriminalac". Baš mi ide na živce to "isljedničko" novinarstvo

Šetao je Milan Kujundžić zadarskom Kalelargom, a slijedile su ga TV kamere. U jednom trenutku zastao je, i onako "bočno" rukovao se s jednim od građana. Bio je to neki vitki, na milimetar ošišani čovjek s naočalama i sa sinom u pratnji. Kamere Nove TV, a kasnije se pokazalo i kamere HTV-a "uhvatile" su ga, a lokalni su ga novinari prepoznali.

Bio je to bivši pomoćnik ministra kad je to bio Kalmeta te osoba koju istražuju u slučaju "Remorker". Zdravko Livaković. O. K., istražuju ga, osumnjičen je da je zamračio s društvom milijune. I, kada se Livaković brzo udaljio jer je skužio frku, za razliku od kandidata za predsjednika Kujundžića, kreće novinarska istraga. "Znate li s kime ste se rukovali?", pitaju. Kujundžić, odmah "genetski" shvaća da je zgriješio, al' nije siguran što, pa počne prtljati, nešto, tipa "pa ja se rukujem sa svim građanima..."

Tada mu slavodobitno kažu: "S Livakovićem!" Tu još nisam bio siguran jesu li ga novinari "pritegnuli" iz čistog štosa ili smatraju da je počinio smrtni grijeh. Čini se ovo drugo jer je krenulo, k'o u doba Udbe "isljedništvo", na hrvatskom – istraga.

Kujundžić je hvatao zrak jer se ili sjetio tko je taj lik, il' je to znao od početka, no nevažno. Prtljao je da je mislio da je njegov pacijent. Pogriješio je. Trebao je odbrusiti novinarima; "Rukovao sam se s njime, pa što onda, u čemu je krimen?" I nema ga. Čovjek još nije osuđen, premda ga dotični novinari očito takvim drže. I sugeriraju da je valjda i Kujundžić, okužen rukovanjem, sada "kriminalac". Baš mi ide na živce to isljedničko novinarstvo.

PLUS

Dnevnik Nove TV, i opet sjajna Ivana Petrović u nekoliko riječi "prevodi" što znači poruka kardinala Bozanića. Javnosti je, naime poručio da glasuju za Kolindu ili Kujundžića.

MINUS

RTL Danas dramatično javlja kako je drastično pao švicarski franak, čak priča s onima koji imaju kredite u francima. Halo, franak je u RH pao sa 6,38 kn na 6,36 kn!?

>>'Josipović i Kitarović ne bi trebali sudjelovati na ovim izborima'

Komentara 20

LI
lighthouse
15:04 19.12.2014.

Šta ste uzeli čovjeka na zub, pa bar bi vi novinari trebali biti neutralni. Ovih dana ne mogu pročitati ni jedan pozitivan komentar sa vaše strane o tom čovjeku, a drugima ste počeli i tepati. I to je novinarstvo u Hrvata, kao reklamna agencija.

Avatar eli974
eli974
15:29 19.12.2014.

ne vidim tu nista sporno sto se rukovao na kraju čovjek je samo osumnjičen samo sto to kod nas znaci da je odmah kriv!

Avatar Getrib
Getrib
17:55 19.12.2014.

Kao da je danas teško sresti poznanike koji imaju ili su imali problem s zakonom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije