Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznao poraz

Josipović: Čestitam na pobjedi Kolindi Grabar Kitarović!

Ivo Josipović govor gubitnika
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
11.01.2015.
u 22:38

- Mi smo večeras izgubili bitku, ali nismo rat. Treba biti velik u pobjedi, ali i u porazu. Nastavit ćemo se boriti za sve ono što je aktualni predsjednik zastupao i zastupao te da njegova nova politička misija tek počinje - rekla je Raukar

Urša Raukar najavila je govor aktualnog predsjednika Ive Josipovića nakon što je izgubio izbore.

- Mi smo večeras izgubili bitku, ali nismo rat. Treba biti velik u pobjedi, ali i u porazu. Nastavit ćemo se boriti za sve ono što je aktualni predsjednik zastupao i zastupao te da njegova nova politička misija tek počinje - rekla je Raukar, a publika u stožeru počela je skandirati Ivo, Ivo....

- Hvala lijepa. Dame i gospodo, građani Republike Hrvatske. Čestitam na pobjedi gospođi Kolindi Grabar Kitarović. Imali smo očekivani dvoboj, bilo je izazovni, demokracija je pobijedila. Čestitam još jednom na demokratskoj utakmici. Istina je da je razlika vrlo mala. To je bit demokracije.

Zahvaljujem svima koji su mi u pet godina pomagali da budem vjerujem, uspješan predsjednik Republike. Zahvaljujem preko milijun građana koji su mi dali glas. To je naša zajednička snaga. Hvala snagama koje su me držale, hvala organizatorima, prijateljima, svima koji su radili u mom stožeru, i prije svih hvala mojoj obitelji, hvala mojim roditeljima, mojoj kćeri i svima koji su mi pomogli da obavljam ovaj odgovoran posao predsjednika Republike. Vrijednosti za koje smo se borili i dalje su nam izazov, budimo i dalje zajedno i borimo se i dalje za našu Hrvatsku - rekao je Ivo Josipović.

>> Josipović: 'Gotovo je, gospođa je pobijedila'

Ključne riječi

Komentara 64

JE
jellyfish
22:45 11.01.2015.

Ukinite ured bivseg predsjednika! Nadam se da Mesic odlazi iz njega u svakom slucaju.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
22:52 11.01.2015.

Čestitam gospođi Kolindi Grabar Kitarović sa željom da ispuni što više obećanja za dobro svih nas.

SI
SinjeMore
22:53 11.01.2015.

Otvorimo pluca i pocnimo disati Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije