Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sonja Hoffman
Autor
Sonja Hoffman

Plaćenom misom ne može se oprati savjest

nesreća varaždin, prometna (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
22.02.2013. u 09:42

Prignječio ga je pijani vozač svojom škodom i odsjekao mu obje noge.

Čini se da slučaj satnika Marka Pavkovića koji je 2010. godine, nakon povratka iz misije u Afganistanu, ostao bez obje noge jer je na njega, dok je na Mostu slobode mijenjao gumu na automobilu, naletjela pijana vozačica profesorica Bernardina Petrović, nije bio dovoljno upozorenje onima koji pijani sjedaju za volan.

Tragedija se ponovila! U subotu uvečer, dok je radio svoj posao, bez potkoljenica je ostao i mladi radnik Čistoće Mirko Marić. Prignječio ga je pijani vozač svojom škodom i odsjekao mu obje noge. Za razliku od satnika koji je još iz bolničke postelje pijanoj vozačici poručio: “Profesorice, sve sam vam oprostio”, Marić se, kažu liječnici, teško nosi sa situacijom, a drži ga samo ljubav prema djeci. Njemu se, dok profesorica satniku odlazi u posjet svaki tjedan, vozač škode nije ni javio. Marićevu suprugu nazvala je majka vozača da se ispriča i kaže kako su platili misu! Kao da se time može oprati savjest.

Komentara 2

TO
tomaivan
10:06 22.02.2013.

objavite ime pijanca i nek mu se sjedne na tekući račun.... ako može dolijati čačić , može i ovaj....

OB
-obrisani-
11:59 22.02.2013.

Strašno.Te i takve tragedije događale su se i,na žalost,događati će se i ubuduće.Ostaje nam samo da se nadamo da baš mi nećemo biti u krivo vrijeme na krivom mjestu.Rigidnim zakonom o prometu neće se ništa postići.O uvođenju spolnog odgoja u škole napisano je sve,potrošili su se i novci i vrijeme a da nitko ozbiljno nije razmišljao o ovom problemu.Policija ionako ne brine o nama i našoj sigurnosti,imovini ...Na cesti je "more"policije i NIŠTA.Pljušte novčane kazne i za banalne prekršaje dok karavane prolaze i psi laju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?