Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUBILEJ ZA PONOS

Jedini hrvatski sportski tjednik dogurao do 300. broja!

Tjednik Max
Foto: Max
21.10.2016.
u 22:17

Za čitatelje smo priredili i nagradnu igru, o kojoj će više saznati na početnim stranicama, ali i intervjue s Tonijem Kukočem, Andrejem Kramarićem, Blaženkom Lackovićem, braćom Sinković...

Sportski tjednik Max! pojavio se sramežljivo na kioscima po prvi put 19. ožujka 2011. godine i tad se nalazio u moru raznih sportskih tjednika i listova, ali sa snagom autora koji su od prvog dana s njim, straha za budućnost nije bilo. Broj po broj, priču po priču, gradilo se s čitateljima nešto lijepo i trajno, zbog čega danas i imamo taj 300. broj. Jubilej je to na kojem bi pozavidjeli mnogi, posebno s obzirom na situaciju s tiskanim medijima.

U suradnji s kladionicom Germania cijela priča dodatno se produbila i nismo stali ni sekunde, idemo punom parom prema naprijed. Upravo to može se vidjeti u ovom jubilarnom broju, gdje donosimo ekskluzivni intervju s Tonijem Kukočem, ponajboljim hrvatskim košarkašem u povijesti. Otkrio je što misli o stanju u hrvatskoj košarci, ali i tom na što su sve spremni hrvatski košarkaši u NBA ligi.

Za Max! su govorila i braća Sinković, zlatni olimpijci koji u svijetu veslanja dominiraju kao nekad Michael Schumacher u formuli 1. Ili, kao Ivan Ljubičić 2005. godine u tenisu, čemu smo u 300. broju tjednika Max! Germanijak posvetili prostor.

Kao i Blaženku Lackoviću, Andreju Kramariću, Duji Čopu, Franji Arapoviću...

Također, za najveće znalce pripremili smo i kviz s 300 pitanja o najvećim uspjesima hrvatskog sporta od 1991. do 2016. pa testirajte svoje znanje!

No, da biste vidjeli sve što se nudi u 300. pohrlite na kioske već sutra jer sa subotom dolazi svaki novi broj tjednika Max! Ili pričekajte nedjelju kad dolazi u kompletu s Večernjim listom.

>> Ne zaboravite pratiti tjednik Max! na Facebooku

Foto: Max

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije