Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Streljaštvo

Snježana Pejčić prva je hrvatska sportašica koja je izborila nastup na OI u Riju

Snježana Pejčić
Sanjin Strukic/PIXSELL
01.03.2015.
u 07:00

Protekla godina bila je jako uspješna za hrvatske strijelce, osvojeno je 12 pojedinačnih i ekipnih medalja na svjetskim i europskim prvenstvima te Svjetskim kupovima.

Protekla godina bila je jako uspješna za hrvatske strijelce, osvojeno je 12 pojedinačnih i ekipnih medalja na svjetskim i europskim prvenstvima te Svjetskim kupovima. Snježana Pejčić prva je hrvatska sportašica koja je izborila nastup na OI u Riju.

Najbolji strijelci u 2014. su Borna Petanjek (zračna puška), Snježana Pejčić (zračna puška), Valentina i Domagoj Pereglin (samostrel), Vlatka Pervan (zračni pištolj), Uroš Kačevenda (zračni pištolj) i Anton Glasnović (leteće mete). Nagraďeni su i treneri: Seno Ćusto, Franjo Glasnović, Stjepan Vučković, Pero Stojnić, Damir Oborovečki, Renato Kovačić i Branko Pereglin. Posebnu nagradu dobio je Ivica Cvitak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije