Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štafeta

Sestrama Banović prijeti izbacivanje, zamijenile su brojeve i staze

Banović
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
09.08.2014.
u 10:45

S obzirom na to da je sve dokumentirano snimkama, morao sam taj slučaj predati Izvršnom odboru HAS-a, rekao je Siniša Ergotić, direktor HAS-a.

Hrvatska ženska štafeta na 4x400 metara mogla bi ostati bez sestara Banović, Anite i Marine na Europskom prvenstvu koje će 12. kolovoza početi u Zürichu. Naime, na mitingu u Italiji 3. kolovoza snimka utrke na 400 metara pokazuje da su Anita i Marina zamijenile natjecateljske brojeve i staze. Anita je trčala kao Marina, a rezultat 55.31 bio je tada četvrti na 400 metara po tablici HAS-a. S obzirom na to da je rezultat potvrđen kao da je Marinin, ona je izborila nastup kao članica štafete za EP.

– S obzirom na to da je sve dokumentirano snimkama, morao sam taj slučaj predati Izvršnom odboru HAS-a. Dokaže li se da su varale, bojim se da ću ih obje morati povući iz štafete 4x400 metara – rekao je Siniša Ergotić, direktor HAS-a.

A Hrvatsku će na EP-u, zbog otkaza nekih reprezentacija, predstavljati i ženska štafeta 4x100 metara. Dodajmo još i da je su zbog ozljeda nastup na EP-u otkazali kuglač Mulabegović i diskaš Marić.

>>Blanka Vlašić: Tetiva mi je opet problem

>>Umjesto da je otišao u mirovinu, Ivančić stvorio novog svjetskog prvaka

Komentara 2

TI
Ticius
12:21 10.08.2014.

HAS treba suspendirat njihovog trenera koji je sudjelovao u prevari isto koliko i one

DU
Deleted user
12:07 09.08.2014.

Ako je to doista istina, treba im raskinuti i stipendijske ugovore sa Savezom ili HOO-om. Sponzori, ako ih imaju, znat će postupiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije