Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica s Litvom

Ragbijaši i udruga Nada – zajedničkim snagama za djecu s posebnim potrebama

ragbijaši
HRS
17.04.2014.
u 20:55

Cijela akcija se organizira pod pokroviteljstvom Britanskog veleposlanstva u Zagrebu, tako da su dolazak na utakmicu potvrdile brojne poznate osobe među kojima posebno treba istaknuti doc. dr. sc. Željka Jovanovića

Pozivamo Vas na utakmicu Europskog kupa nacija koja će se odigrati između Hrvatske i Litve u Zagrebu 19.04.2014. s početkom u 14:00 sati na stadionu NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici. Riječ je o presudnom susretu u kojem Hrvatska mora pobijediti kako bi izborila mogućnost ostanka u skupini 2A. U prvoj utakmici odigranoj u Vilniusu prije godinu dana Litva je slavila rezultatom 15-14 i trenutno se nalazi na posljednjem mjestu skupine 2A s 5 bodova dok je naša reprezentacija na četvrtom mjestu skupila 7 bodova.

Važno je istaknuti da će sav prihod od ulaznica biti doniran udruzi Nada-Vrbovec (udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje) koja dugi niz godina radi s djecom sa posebnim potrebama.

Cijela akcija se organizira pod pokroviteljstvom Britanskog veleposlanstva u Zagrebu, tako da su dolazak na utakmicu potvrdile brojne poznate osobe među kojima posebno treba istaknuti doc. dr. sc. Željka Jovanovića ministra znanosti, obrazovanja i sporta te pomoćnika ministra Petra Skansija.

Posebni trenutak na svakoj ragbi utakmici je pjevanje himne. Tako će u ovoj posebnoj prigodi himnu izvesti Jelena Radan.

Ulaznice po cijeni od 10 kuna moguće je kupiti na blagajni na dan utakmice ili na sljedećim prodajnim mjestima iNovina.

Akciju možete podržati i donacijom novčanih sredstava izravnom uplatom na žiro račun udruge Nada-Vrbovec: HR2223600001101897373 (IBAN) ili pozivom na broj 060 9015 (cijena poziva 6,25 kn s PDV-om).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije