Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŠTETA

Policija pronašla ukradene jedrilice i opremu, ali sve je uništeno

jedrilica
Duško Marušić/PIXSELL
26.07.2014.
u 22:27

Vrijednost ukradenih stvari je 400 tisuća kuna i dovela je u očaj sve u oba kluba jer teško mogu nadoknaditi ovako nešto.

Splitskim jedriličarima iz Mornara i Splita s parkirališta u poljskom gradu Dziwnowu policija je pronašla ukradenu opremu, gumenjak, jedrilice klase laser i prikolicu, ali sve je uništeno i praktički beskorisno.

Vrijednost ukradenih stvari je 400 tisuća kuna i dovela je u očaj sve u oba kluba jer teško mogu nadoknaditi ovako nešto.

>> Hrvatskim jedriličarima u Poljskoj ukradena oprema vrijedna 400 000 kuna!

Ključne riječi

Komentara 2

EP
epulon
21:06 27.07.2014.

Bravo inter, pokazuješ fantastično pomanjkanje inteligencije. Gdje su trebali spavati, u parku ili u kombiju????

DU
Deleted user
20:21 27.07.2014.

A jel im bilo udobno spavati u Hotelu nadam se da jest. A vani su ostavili skupu opremu bez nadzora. Sada upregnite snage pa plačite pred sljedećim sporazumom da bi opet mogli bez brige spavati u udobnom hotelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije