Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ragbi

Mladost i Nada prvaci Hrvatske

Nada ragbi
Foto: cro.rugby
1/2
20.06.2016.
u 00:15

Mladost je od samog početka finala preuzela inicijativu te već na poluvremenu vodi protiv Nade 17:5. U nastavku samo je povisila prednost i pobijedili sa 29:10

Ragbi klub Sisak je kao domaćin završnica ragbi 7 Prvenstava Hrvatske za seniore i seniorke na stadionu Metalac ugostio ponajbolje hrvatske ragbijaše u borbi za posljednju klupsku titulu ove sezone.

Osim napetih utakmica i atraktivnog ragbija, imali smo prilike vidjeti i hvalevrijednu akciju kojom su sudionici turnira pomogli pri uređenju prve sobe za terapiju senzorne integracije u Sisačko – moslavačkoj županiji.

Uzbudljivi ragbi dan protekao je u odličnoj atmosferi, a turnir su otvorili seniori, gdje su se za naslov prvaka borili Nada, Sinj, Invictus Dubrovnik, Mladost i Novi Zagreb. Nakon prvog dijela turnira, u kojem su utakmice odigrane po principu svatko sa svakim, susret za treće mjesto odigrali su Novi Zagreb i Sinj (12:7).

U finalu su igrali Mladost i Nada, a u tom dvoboju Mladostaši još jednom potvrđuju dobru formu pokazanu tijekom cijele sezone odigrane na visokom nivou te odličnom igrom pomalo neočekivano visokim rezultatom su gotovo deklasirali branitelje naslova Nadu.

Mladost je od samog početka susret preuzela inicijativu te već na poluvremenu imala za ragbi 7 visokih 17:5, da bi u nastavku samo povisili svoju prednost i utakmicu zaključili rezultatom 29:10.

Cijeli turnir odgledao je i izbornik ragbi 7 reprezentacije Vlado Ursić, koji će početkom tjedna objaviti širi popis za Europsko prvenstvo u Bugarskoj.

Na ženskom dijelu turnira dvije finalne utakmice odigrale su Mladost i Nada, gdje su Splićanke uvjerljivim pobjedama bez ijednog primljenog poena obranile prošlogodišnju titulu. 

Komentara 2

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
01:50 20.06.2016.

Čestitke za titulu i još nešto,da vas pohvalim da imate jako lijepa imena kluba.🏉

IM
imota.morlak
20:16 20.06.2016.

Ma dajteeee ! Ja mislio da su ovo nogometašice (naše Vatrenke), a kad tamo nekakav ragbi. Kome ragbi treba i tko to financira? Cure moje, ako želite biti netko ili nešto (čak i zaraditi pristojnu lovu u inozemstvu ), ondada trebate igrati nogomet, a ne ragbi. U Americi su nogometašice jednako cijenjene kao i muški nogometaši. A vi trošite svoju mladost, talent i energiju na ragbi za kojeg nitko ne mari u svijetu. Što reći: ljudska je glupost nemjerljiva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije