Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO ZLATO

Marijo Možnik dobio novo priznanje, čestitao mu je premijer Zoran Milanović

Marijo Možnik
Goran Jakus/PIXSELL
21.04.2015.
u 17:25

'Čestitam Vam na sjajnom i uvjerljivom nastupu u Montpellieru. Vaš odličan uspjeh pokazuje kako se radom, trudom i vjerom u sebe pomiču granice i postižu vrhunski rezultati.'

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović čestitao je hrvatskom gimnastičaru Mariju Možniku na osvajanju naslova europskog prvaka u vježbi na preči na Europskom prvenstvu u Montpellieru.

Prenosimo čestitku u cijelosti:

"Dragi Marijo,

Čestitam Vam na sjajnom i uvjerljivom nastupu u Montpellieru. Vaš odličan uspjeh pokazuje kako se radom, trudom i vjerom u sebe pomiču granice i postižu vrhunski rezultati. Ponosni smo što Hrvatska ima ovako talentirane sportaše. U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, radujem se Vašem prvom europskom zlatu, ali i prvom u povijesti hrvatske gimnastike. Želim Vam od srca svako dobro te puno sreće u daljnjim sportskim natjecanjima."

>> Marijo Možnik nakon europskog zlata: Žao mi je što HRT nije prenosio finala

Komentara 1

BU
budagigo
17:44 21.04.2015.

a onda pogledamo državu hrvatsku i vidimo kako se neradom,bez truda i vjere isto tako pomiču granice one negativne.zahvaljujuči savezu komunista hrvatske odnosno esdepeu.može li nešto toliko loše biti posljedica neznanja ili slučajnosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije