Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN USPJEH

Marija Vrajić prva na maratonu u Trevisu

Marija Vrajić
Foto: Damir Špehar/Pixsell
06.03.2016.
u 23:30

'Odmah na početku utrke osjećala sam da ću ići brzo. Još imam prostora i vjerujem kako ću uskoro trčati ispod 2.40 i nadmašiti Tijanin rezultat.'

Marija Vrajić osvojila je prvo mjesto na maratonu u talijanskom Trevisu u vremenu 2:40,41 što je treći rezultat svih vremena u Hrvatskoj. Ispred nje su samo Lisa Nemec (2:25,44) i Tijana Stojčević (2:39,25).

– Odmah na početku utrke osjećala sam da ću ići brzo. Još imam prostora i vjerujem kako ću uskoro trčati ispod 2.40 i nadmašiti Tijanin rezultat. Onaj Lisin bit će teško “uhvatiti” premda se nikad ne zna – rekla je Marija Vrajić koja je ovim rezultatom potvrdila normu za sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Riju.

>> Maksimir se prvi put hvali: I mi sad imamo svoju olimpijku

Komentara 1

JH
jura10net.hr@gmail.com
20:41 07.03.2016.

Čestitam. Držim palčeve za još bolje i brže:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije