Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgledalo je ružno

Kineskinja je imala sreće: Ovakav pad na skijaškoj skakaonici još niste vidjeli

skijašice skakačice
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
13.02.2017.
u 19:52

Pad je izgledao ružno. Xinyue Chang je vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu, ali je srećom samo lakše ozlijeđena

Na natjecanju Svjetskog kupa u skijaškim skokovima za žene koje se prošlog vikenda održalo u slovenskom Ljubnom gledatelji su svjedočili nevjerojatnom padu Xinyue Chang.

Naime, kineska skakačica je na zaletištu izgubila ravnotežu i pala na glavu. Nesretna natjecateljica tako se odsklizala niz zaletište i potrbuške udarila na doskočište te se odsklizala niz padinu.

Pad je izgledao ružno. Xinyue Chang je vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu, ali je srećom prošla samo lakšim ozljedama.

>>Peter Prevc i Maciej Kot podijelili prvo mjesto u Sapporu

Komentara 1

DE
deda1234
07:13 14.02.2017.

a gdje je snimka!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije