Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MAX! na kioscima

Goran Vlaović se prisjeća gola Turcima: Nisu to očekivali...

Goran Vlaović
Foto: Arhiva VL
1/5
27.05.2016.
u 16:33

Samo u tjedniku Max! se nekadašnji reprezentativac i autor tog pogotka prisjeća svih detalja s te europske smotre.

Tjednik Max! Germanijak donosi ove subote na kioscima diljem Hrvatske pregršt zanimljivosti, a ponajviše onih vezanih uz Europsko prvenstvo u Francuskoj, kao i na vraćanje u prošlost, kad je Hrvatska po prvi put nastupila na nekom od Eura.

Bilo je to 1996. godine u Engleskoj i rijetki se ne sjećaju onog bijega Gorana Vlaovića u 86. minuti i prvog gola naše nogometne reprezentacije na nekom od velikih natjecanja. Samo u tjedniku Max! se nekadašnji reprezentativac i autor tog pogotka prisjeća svih detalja s te smotre.

A prisjećaju se i naši novinari kako je to izgledalo iz njihova kuta. Jedan je pratio reprezentaciju poslovno, a drugi privatno kao navijač. Obje strane prepune su zanimljivih detalja, koje itekako vrijedi pročitati.

Donosimo i ekskluzivni intervju s Tinom Jedvajem, talentiranim braničem Bayera iz Leverkusena, a budućnosti i nositelja obrane vatrenih. Baš kao što donosimo i najavu ovogodišnje Copa Americe, koja se održava u isto vrijeme kad i Euro u Francuskoj.

Osim nogometa, donosimo i priču o podlozi Roland Garrosa, te-kvan-do treneru Toniju Tomasu i prestižnoj utrci formule 1 u Monte Carlu.

Ne propustite novi Max! Germanijak na kioscima, a pratiti naše objave možete i preko Facebook stranice.

Foto: Max!

Komentara 2

Avatar Arkandjel
Arkandjel
19:56 27.05.2016.

Turčin koji je mogao pokositi Vlaovića a nije (jer bi bio dobio crveni i preskočio slijedeću utakmicu) dobio je na kraju turnira nagradu za fair-play. To mi je nedavno jedan turčin napomenuo. Začudilo me je da se toga još uvijek sjećaju.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:37 28.05.2016.

Autor je bar 50% Aljosa Asanovic, jer on je vidio Vlaovica u naletu i gurnuo mu "for" iz snova. Nevjerovatno je kako npr Modrica dizete u nebo zbog dodavanja koja niti ne donose pogodak, no cim je rijec o igracu Hajduka dodavanje postaje apsolutno nebitno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije