Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'WORLD SERIES'

Giantsi napravili nešto što nitko nije 35 godina i osvojili naslov

San Francisco Giants
Reuters/PIXSELL
30.10.2014.
u 09:11

Pobijedili su sa 3:2 i s ukupnih 4:3 u seriji.

San Francisco Giantsi su pobijedili sa 3:2 u odlučujućem susretu finala MLB lige protiv Kansas City Royalsa i sa 4:3 u seriji osvojili "World Series"!

Za najkorisnijeg igrača izabran je bacač Giantsa Madison Bumgarner jer je igrao utakmice karijere te pomogao svojoj ekipi da ostvari uspjeh i potvrdi da je najbolja ekipa u posljednjih pet sezona. Jer, osvajali su naslov 2010. i 2012. No nikad u povijesti nisu pobijedili u sedmoj utakmici, a imali su četiri prilike prije ove pete i za pamćenje.

Također, nakon 35 godina su prva ekipa koja je uspjela pobijediti na gostovanju u odlučujućoj utakmici. Prije njih to su napravili Pittsburgh Piratesi 1979. godine, kad su slavili protiv Baltimore Orielsa.

>> San Francisco nakon 56 godina osvojio MLB naslov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije