Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske igre

Filipi ostao na bronci, Đurkinjak ispao

27.06.2013.,  Zagreb - Povratak hrvatskih sportasa sa Mediteranskih igara u turskom gradu Mersin. Osvajac srebrne medalje u boksu Josip Bepo Filipi.Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL
27.06.2015.
u 00:30

Ni džudaši nisu imali svoj dan. Tomislav Marjanović (do 81 kilograma), Marijana Mišković (do 63 kilograma) i Barbara Matić (do 70 kilograma) ispali su u drugom kolu.

Hrvatski boksač Josip Bepo Filipi (na slici) nije se uspio plasirati u finale kategorije do 91 kilograma na europskim igrama u Bakuu. U polufinalu je zbog ozljede na isteku prve runde predao meč Ukrajincu Gevorgu Manukjanu. Za utjehu mu ostaje brončana medalja.

Zvonimir Đurkinjak ispao je u četvrtfinalu turnira u badmintonu. Bolji je bio Španjolac Pablo Abian (12:21, 13:21). Ni džudaši nisu imali svoj dan. Tomislav Marjanović (do 81 kilograma), Marijana Mišković (do 63 kilograma) i Barbara Matić (do 70 kilograma) ispali su u drugom kolu. U svakom slučaju, od njih se puno više očekivalo.

Plivač Kristian Komlenić plasirao se u finale na 50 metara leđno. (dm)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije