Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNO I KOŠARKAŠKO

Bandić: Zagreb će novčano pomoći oko dva EP-a

Milan Bandić
Tomislav Miletić/Pixsell
22.09.2014.
u 22:20

- Razgovarali smo s gradonačelnikom o participaciji Grada Zagreba u organizaciji Europskog prvenstva za žene kako bi Grad pomogao i maksimalno sudjelovao, naravno u okviru svojih mogućnosti, u organizaciji Prvenstva - rekao je Damir Poljak.

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, imao je pune ruke posla. Primio je delegacije Hrvatskog rukometnog saveza (Zoran Gobac, koordinator za muški rukomet, Damir Poljak, glavni tajnik, i Silvio Njirić, direktor marketinga) te Hrvatskog košarkaškog saveza (Danko Radić, predsjednik Saveza, Željko Drakšić, glavni tajnik, i Boris Jakimenko iz ureda državnih reprezentacija). Tema su bila domaćinstva Europskim prvenstva.

- Razgovarali smo s gradonačelnikom o participaciji Grada Zagreba u organizaciji Europskog prvenstva za žene kako bi Grad pomogao i maksimalno sudjelovao, naravno u okviru svojih mogućnosti, u organizaciji Prvenstva. Zadovoljni smo angažmanom Grada Zagreba. Gradonačelniku smo prezentirali Europsko prvenstvo 2018. i to da će grad Zagreb biti stožerni grad organizacije u kojem bi se odigravale preliminarne skupine, glavna runda i završnica. Također, razgovarali smo o uređenju, odnosno, završetku već dogovorenog uređenja Arene Zagreb, a s obzirom na to, organiziran je novi sastanak na tu temu već danas - rekao je Damir Poljak.

Zagreb će biti domaćin jedne skupine košarkaškog EP-a 2015. godine.

- Milan Bandić prihvatio je biti član počasnog odbora EP-a. Na njegov prijedlog u radni Organizacijski odbor imenovani su Martina Bienenfeld, Ivica Lovrić i Slobodan Ljubičić - informirao nas je Željko Drakšić.

>> Stipendije za četrnaestero naših sportaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije