Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji s partnerima donio darove djeci bez roditeljske skrbi

U Dom stigli darovi, veselju nije bilo kraja

19.12.2016., Zagreb - U zavrsnici Vecernjakovog projekta Ordinacija iz bajke u djecjem domu u Nazorovoj odrzana je svecanost u kojoj je odrzana predstava za djecu u ogranizaciji udruge Praktikum, a pod vodstvom Kristijana Ugrine. Nakon predstave djeci sti
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
20.12.2016.
u 10:26

Bilo je u paketima duda, higijenskih potrepština, školskog pribora, igračaka, grickalica... Svega što su djevojčice i dječaci poželjeli

Velika božićna priča ispričana kroz Večernjakov projekt Ordinacija iz bajke privedena je jučer kraju.

Darovi – dječje igračke, higijenske potrepštine, školski pribor, grickalice, sve to dočekalo je 200-tinjak štićenika Doma za djecu Zagreb, koliko ih je smješteno u Nazorovoj, ali i u tri područna doma i stambenim zajednicama.

Najbolji su najveći pokloni

Darovi koje je djeci bez roditeljske skrbi osigurao Večernji list sa svojih pet partnera oduševili su mališane, jer oni njima znače Božić.

– Za mene je Božić veliko slavlje koje mora imati bor i poklone ispod njega.

Najbolji pokloni najveći su pokloni, oni koji su veći od mene i koji su pretrpani mojim omiljenim igračkama, a to su Violetini dnevnici – rekla je osmogodišnja Lucija, koja je iz Doma Laduč s desetogodišnjom Esmeraldom i desetogodišnjim Domagojem stigla po svoje darove. No njih troje, inače odlični učenici četvrtog i drugog razreda osnovne škole, oduševili su se predstavom koju su za štićenike doma izveli osnovnoškolci iz Udruge Praktikum pod vodstvom Kristijana Ugrine. A sve zato što su i Lucija i Domagoj i Esmeralda polaznici dramske grupe i, naravno, budući glumci.

Zašto je Božić najljepši

– Glumim u školi i ovo je bila jako dobra predstava – kazao je Domagoj. Njemu je, kako kaže, teško izdvojiti što je to najbolje kad je riječ o Božiću jer on jednostavno obožava baš sve.

– Božić je najljepši – kazao je Domagoj. Darovima su se, ali i predstavom oduševile i petogodišnje Azra i Paris, koje su odbrojavale dane do nastupa u njihovu domu. Zajedničko druženje kroz projekt Ordinacija iz bajke nisu propustili ni oni najmlađi – s dudama u ustima, a poneki u naručju teta s tek nekoliko navršenih mjeseci, i oni su primili svoje darove. Ravnateljici doma Jasni Ćurković Kelava uručena je zahvala za sudjelovanje u projektu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije