Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan u spustu
Povratak na članak

Hoće li Ivica ostvariti dugogodišnji san i osvojiti olimpijsko zlato?

Sedmo mjesto u spustu i činjenica da su glavni konkurenti iza njega uoči slalomske vožnje koju postavlja njegov otac dovode ga na korak do ostvarenja dugogodišnjeg sna

Komentari 3

DU
duda9
09:24 14.02.2014.

Nadam se da će mu dragi Bog dati snagu da osvoji zlato.Uz tebe smo Ivice daj sve od sebe ti to možeš i zaslužio si zlato SRETNO.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:08 14.02.2014.

Bilo bi super da Ivica ili Natko dobije medalju jer čemo tako zajedno u paketu dobri prijatelji i dobri susjedi Hrvati i Slovenci imati več pet medalja a još ima da voza legendarna Tina Maze i nastupe slovenski skakači na skijama da popune arzenale medalja.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
10:51 14.02.2014.

Nek bude kak je suđeno, a Ivici puno sreće. Već sad je postigel puno i nek se sam dobro skoncentrira na slalom !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.