Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijede kritike

Treba li izbornik Babić otići s klupe nakon ispadanja od Poljske?

Željko Babić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
18.08.2016.
u 12:11

- Taktička priprema nije bila upitna, ali mentalno sam negdje pogriješio. Nismo bili opušteni, bili smo spori kao blato, sporih i predvidljivih kretnji, a tu je moja krivnja kao izbornika.

Hrvatska rukometna reprezentacija noćas je izgubila od Poljske s 27:30 (14:18) i nije se uspjela plasirati u polufinale Olimpijskih igara u Riju.

Iako su u skupini odigrali vrlo dobro, svladali i Francusku i Dansku, kauboji su zakazali kad je bilo najpotrebnije - u eliminacijskoj fazi. Poljaci su bili agresivniji i 'nabrijaniji', željni osvete za debakl u Krakowu pa su na kraju zasluženo došli do velikog slavlja. Naš izbornik Željko Babić na kraju se posuo pepelom.

- Taktička priprema nije bila upitna, ali mentalno sam negdje pogriješio. Nismo bili opušteni, bili smo spori kao blato, sporih i predvidljivih kretnji, a tu je moja krivnja kao izbornika. Bili smo favoriti u ovoj utakmici, bili smo u odličnoj formi koja ne može nestati za dan i pol. Jednostavno, nisam ih uspio opustiti za ovo četvrtfinale, možda sam se ja trebao više smijati, sada stvarno ne znam. Ako stručne službe Saveza procijene da sam puno pogriješio, otići ću, ali mislim da se izbornik ne mijenja nakon jednog lošeg natjecanja, kazao je Babić.

No, bez obzira na to jedno loše natjecanje, Babić će u narednim danima biti podvrgnut kritikama, raspravljat će se treba li ostati ili otići. Stoga smo odlučili vas pitati što mislite na tu temu, a svoj odgovor možete nam dati kroz našu anketu i komentare ispod članka.

>>Babić preuzeo odgovornost: Otići ću ako Savez procijeni da sam pogriješio

>>Hrvatska je ispala s Olimpijskih igara, Poljaci su nam se osvetili!

Komentara 45

DU
Deleted user
12:53 18.08.2016.

Iz koje kante za smeće je izvučen, tamo ga treba i vratiti. A s njime bi morali otići i oni koji su ga na to mjesto postavili. Sada ponovo traže nekog "novog Golužu* koji će pokorno slušati "vladare" hrvatskog rukometa.

DU
Deleted user
12:55 18.08.2016.

E sad nek mi netko objasni,,,kako je ovo neuspjeh a ispadanje nogometasa od Portugala uspijeh????

AA
AAlien
12:43 18.08.2016.

Zanimljivo, po čemu je ovo neuspjeh i Babić bi trebao otići, dok je sa druge strane ono što je napravio Čačić uspjeh?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije