Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boban Talijanima:

'Mandžukić neće odvesti Juve na drugu razinu, nećete se zaljubiti u njega...'

Zvonimir Boban
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
02.07.2015.
u 19:56

Žao mi je što Luka Modrić nije došao u Milano, no klub je u to vrijeme imao drugačije financijske mogućnosti no sada

Zvonimir Boban gotovo cijelu karijeru proveo je u Italiji i ostavio velik trag pa stoga ne čudi da se njegovo mišljenje cijeni na Apeninima. Boban, koji je igrao u Milanu, često komentira svoj bivši klub, a nikada ga ne štedi, čelnici su često na udaru njegovih kritika. Ovoga puta požalio je što hrvatski razigravač nije došao na San Siro.

– Žao mi je što Luka Modrić nije došao u Milano, no klub je u to vrijeme imao drugačije financijske mogućnosti no sada. Kao Hrvat mogu reći da bi se sjajno uklopio u naš klub – rekao je Zvonimir Boban u razgovoru za Corriere dello Sport.

Jedna od tema bio je i transfer Marija Mandžukića u Juventus.

– Juve je puno izgubio odlaskom Teveza, ali dovođenje Mandžukića je pogodak. On zaslužuje pohvale za sve što je napravio u proteklim godinama. On ne može odvesti Juventus na višu razinu, no morate ga cijeniti, a svi u Juventusu moraju mu pomoći da igra dobro. Nećete se zaljubiti u njegovu igru, ali ima veliko srce – rekao je Boban.

>>Boban: Rakitić je dobar igrač, ali je Modrić više po mom ukusu

>>Bokšić: Mandžukić će uspjeti u Juventusu. Očekujem 20 golova po sezoni

Komentara 12

DH
dalibor.hren
22:02 02.07.2015.

Ovaj Charles Bronson je sve pametniji!

CE
cenzura
20:57 02.07.2015.

Pošto šnjita torte???

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:35 03.07.2015.

gdje je to boban, dvojka milana ostavio traga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije