Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamić na presici

Dinamo odradio trening u Norveškoj, Gonçalo umjesto Machada

Zoran Mamić
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
03.08.2015.
u 18:58

– Teško je reći kako će Molde igrati, ali očekujemo da igraju slično kao u Zagrebu. Imaju dobar rezultat, ne trebaju previše napadati i riskirati, no vidjet ćemo sutra

Nogometaši Dinama nalaze se u Norveškoj gdje ih sutra očekuje uzvratna utakmica trećeg pretkola Lige prvaka. Prije tjedana dana u Maksimiru je završilo sa 1:1, a gosti su tada pokazali da su izuzetno čvrsta i organizirana momčad. No, hrvatski prvak uvjeren je da prolazi.

– Čeka nas drugih 90 minuta ovog ogleda s Moldeom i nadamo se da ćemo za toliko riješiti pitanje prolaska. Cijenimo Molde, osvojili su tri naslova u zadnje četiri godine, kvalitetna su momčad, ali očekujemo pobjedu i prolaz, rekao je Zoran Mamić na konferenciji za novinare.

Dinamo je na Aker stadionu odradio i trening, a sutra ga čeka igranje na umjetnoj travi.

– Teško je reći kako će Molde igrati, ali očekujemo da igraju slično kao u Zagrebu. Imaju dobar rezultat, ne trebaju previše napadati i riskirati, no vidjet ćemo sutra. Moramo biti puno brži, trčati više nego u Zagrebu i više pucati kada smo na rubu kaznenog prostora, jednostavno moramo raditi manje tehničkih pogrešaka. Siguran sam da ćemo u tim stvarima sutra biti bolji. Umjetna trava? Ovo što sam rekao, o manjem broju tehničkih pogrešaka i brzoj igri, možda će biti lakše jer nas čeka umjetna trava koja je stvarno savršena.

Novinare je zanimalo tko će zaigrati umjesto Machada.

– Tko će igrati umjesto Machada? – Vjerojatno Gonçalo.

U slučaju da Dinamo izbaci Molde, došao bi na korak do skupina Lige prvaka. Ako, pak, ispadne, europska sezona još nije gotova jer će onda modri biti na korak do Europske lige.

>>Molde je u prvoj utakmici imao sreće, idemo po naš san - Ligu prvaka!

Komentara 34

GI
gismund
19:43 03.08.2015.

goncalo?!?!? ma reci zorane da se šališ? još ti nije dosta promašenih eksperimenata? i naravno, obavezno opet lupajte glavom u zid, tj, uporno jurišajte kroz sredinu gdje igrač dinama ne može proći kraj 5 braniča moldea! i nemoj staviti pjacu lijevo na krilo gdje je nabolji i fernandesa na desno, niti za živu glavu nemoj uvesti kao špicu hodžića koji je u odilčnoj formi i kojem ulazi sve što puca! uvedi opet razne pivariće, goncale i ostale majstore koji nisu dominantni niti u HNL-u, a kamo li će biti pritiv Moldea....i naravno da će vam uvaliti bar 1 gol jer ne znate igrati obranu, a baš tu se treba vidjeti trenerski rukopis kojeg nema pa nema!!!

SA
Sampei
19:49 03.08.2015.

slušaj mamiću, ne zanima nas tvoja teorija niti objašnjenja, ne prođeš li sutra molde pakiraj kofere s mjesta trenera! i to ti kažem ja, dinamovac već 40 godina koji vas je do sada podržavao usprkos svima i svemu!!!!!!!!!! ako s ovim igračima i turbo pojačanjima ne možeš proći norvežane, onda ti nije mjesto na trenerskoj klupi!!!!!!!

DU
Deleted user
19:19 03.08.2015.

zoki, uvijek radis iste greske i nista ne naucis??? goncalo umjesto machada??? u kojoj sluzbenoj ili prijateljskoj utakmici si to isprobao??? svake godine ista prica experimentiras sa sastavom u kljucnoj utakmici... pa daj ih uigraj jednom a ne izmisljaj pozicjje igracima... ako ne prodjes molde OSTAVKA !!! to cemo traziti na stadionu u maksimiru kad se vratis i sve dok nedas ostavku ako ne prodjes molde !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije