Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo

Mamić uoči Arsenala 
bez 11 reprezentativaca

Zoran Mamić
Igor Kralj/PIXSELL
04.09.2015.
u 00:30

Koliko je lijepo imati puno reprezentativaca, toliko je sad i problem spremati se za Ligu prvaka i Arsenal.

Iako Dinamo ima samo jednog A reprezentativca (Pjaca), Zoranu Mamiću fali pola momčadi. U razne reprezentacije otišlo još 11 igrača: Ćorić, Rog, Benković, Mikulić (mlada reprezentacija), Henriquez i Fernandes (Čile), Cekici (Albanija), Ademi (Makedonija), Soudani (Alžir), Matel (Rumunjska) i Hodžić (BiH U21).

Koliko je lijepo imati puno reprezentativaca, toliko je sad i problem spremati se za Ligu prvaka i Arsenal.

Plavi su Uefi poslali imena 26 igrača za grupnu fazu Lige prvaka, bez iznenađenja, nema Danija Olma, a ušao je Šovšić. No, ne s brojem sedam s kojim je predstavljen u Maksimiru, nego s brojem četiri.

>> Evo koje je igrače Zoran Mamić prijavio za Ligu prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije