Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

I dalje tvrdim da ćemo nekome pomrsiti račune, da ćemo nekoga okrznuti!

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
27.08.2015.
u 19:15

'Treba biti realan, Olympiacos je također kvalitetniji od nas, igra Ligu prvaka u kontinuitetu i prolazi grupnu fazu natjecanja.'

Dinamo je doznao protivnike u skupini F i želja se umalo ispunila treneru Zoranu Mamiću. Promašio je samo Real Madrid jer umjesto njega na Maksimir stiže Arsenal. Sigurno se neće žaliti zbog toga, svjestan je snage svih protivnika i poziva na racionalnost.

– Zadovoljni smo skupinom, iznimno je snažna i atraktivna. I dalje tvrdim da ćemo nekome pomrsiti račune, da ćemo nekoga okrznuti. Mogu svima obećati da će momčad dati sve od sebe, posljednji atom snage ostavit će na travnjaku – rekao je Zoran Mamić u intervjuu za RTL i nastavio:

– Svjesni smo veličine svih triju klubova i što god napravimo je dobro, a naša želja je da budemo bolji nego do sada. Jer, treba biti realan, Olympiacos je također kvalitetniji od nas, igra Ligu prvaka u kontinuitetu i prolazi grupnu fazu natjecanja.

Podsjetio je i što se događalo prošle sezone, kad je Bayern ''unakazio'' moćni Šahtar sa 7:0, a potom i Porto s rezultatom 6:1.

– Treba spustiti loptu na zemlju i ne zanositi se, a što god napravimo bit će dobro. Maksimalno ćemo se pripremiti, motiva ne nedostaje i vjerujem da ćemo se predstaviti u dobrom svjetlu – istaknuo je trener modrih, a jednako misli i Marko Rog:

– Izvukli smo atraktivnu skupinu, bit će lijepo igrati pred punim stadionima, očekuje nas šest velikih utakmica, siguran sam da ćemo dati sve od sebe i izboriti poneki pozitivan rezultat. Evo, prije dvije godine sam igrao treću ligu, a sada ću nastupati na Allianz Areni i na Emiratesu. To je život, s nestrpljenjem iščekujem te dvoboje.

>> Dinamo protiv Bayerna, Arsenala i Olympiacosa!

>> Dinamo peti put u Ligi prvaka - ovako je to izgledalo kroz povijest!

>> Dinamo najmanje do Božića u Europi: Takav niz nemaju ni Milan, Inter, Juventus, Manchester Utd., Liverpool...

>> Želim Real i Bayern, ali i nekoga s kim se možemo potući za 3. mjesto u skupini

Komentara 9

DU
Deleted user
19:45 27.08.2015.

Naravno da su svi kvalitetniji ali treba igrat hrabro , borbeno , pogotovo u Maksimiru pa šta bude . Dinamo na Allianz Areni..jedva čekam.

MA
-Marsijanac-
19:47 27.08.2015.

Izgleda da je Dinamo ove sezone malo bolje tempirao formu. Moglo bi ti biti svasta. Malo vise drskosti i cvrstine i prezimljavamo. Najveci problem koji ja vidim je da Dinamo ne zna igrati bunker, a to ce svakako biti potrebno.

ST
stefj
19:30 27.08.2015.

Jedan bod u ovoj skupini bit će čudo. Bar da daju koji gol, da ne piše uvijek nula na Dinamovoj strani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije