Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijači se udružuju

Zloglasni huligan najavio: Napravit ćemo kaos na Euru, napadat ćemo muslimane!

Engleski navijači
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.05.2016.
u 17:46

– Mi ne podnosimo muslimane, a ne podnose ih ni Rusi. Inače se i mi mrzimo, ali dogovoreno je primirje i udruženo ćemo se boriti, napravit ćemo kaos u Francuskoj

Libanonac Ziad Khoury, šef osiguranja predstojećeg europskog prvenstva u nogometu, imat će puno ruke posla u lipnju i srpnju ove godine. Čovjek koji će brinuti o sigurnosti milijuna ljudi već sad priprema teren da sve protekne bez izgreda, a najveću opasnost vidi u mogućim terorističkim napadima. Zbog toga je zabranjeno korištenje dronova, a Francuzi će dodatno mobilizirati više od 10.000 policajaca i zaštitara koji će uz 68 tisuća vojnika osiguravati više od 2,5 milijuna gledatelja, od kojih će dvije trećine biti stranci.

Međutim, problem će mu stvarati i ekstremne skupine navijača koje će napadati muslimane, što su i najavili. Zloglasni engleski huligan James Shayler o tome je otvoreno progovorio.

– Engleska i Rusija igraju u istoj skupini, utakmica će se igrati u Marseilleu i tada ćemo zajedničkim snagama napasti muslimane, govori Shayler pa dodaje:

– Mi ne podnosimo muslimane, a ne podnose ih ni Rusi. Inače se i mi mrzimo, ali dogovoreno je primirje i udruženo ćemo se boriti, napravit ćemo kaos u Francuskoj – tvrdi James Shayler te dodaje da će cijelo vrijeme biti u Marseilleu i tamo raditi nerede jer u tom gradu živi više od 200 tisuća muslimana.

Inače, na Velodromu u Marseilleu igrat će se šest utakmica. Engleska i Rusija sastat će se 11. lipnja, a nakon toga sprema se susret Francuske i Albanije 15. Tri dana poslije Island i Mađarska odigrat će utakmicu, a 21. lipnja zakazan je sudar Ukrajine i Poljske.

Komentara 13

Avatar Cinco
Cinco
18:27 23.05.2016.

Koje vi nebuloze objavljujete. A šta kaže Cane s Kozari boka? To niste objavili.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:07 23.05.2016.

Pa zar i tamo ima SDP-ovaca. Sad če vidjeti Europa koje su ZLO morali Hrvati trpiti sve ove godine do ih nismo skinuli ali oni i onako često bacaju ljagu na Hrvatsku i Hrvate. Nadam se ne zadugo. Pozdrav dobrim ljudima

KO
korisniksb
18:57 23.05.2016.

Joooj opet bu Putin kriv za sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije