Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MARCE:

Zidane je pogriješio s Lukom Modrićem, a Mateo Kovačić pati od sramežljivosti

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
22.09.2016.
u 14:21

"Zidane je računao na usluge 22-godišnjeg Hrvata, ali Kovačiću nedostaje kreativnosti koju ima njegov stariji sunarodnjak. Bivši igrač Intera kao da pati od sramežljivosti kada je u prilici proigrati otvorene suigrače. Tada se odlučuje na najkraća dodavanja", smatraju u Marci.

Real Madrid jučer je pred svojim navijačima kiksao protiv Villarreala i odigrao 1:1. Luka Modrić nije bio u konkurenciji za utakmicu jer ga je trener Zinedine Zidane ostavio da se odmara.

Španjolski sportski dnevnik Marca smatra da je to bila pogrešna odluka trenera Reala koji se tako previše kockao.

"Razumno je da Zidane s vremena na vrijeme daje odmor 31-godišnjem veznjaku, no utakmica protiv momčadi koja je prošle sezone bila četvrta nije prilika za to. Posebno jer je liga ove sezone prioritet Reala. Modrić je trebao biti na klupi u slučaju da stvari ne krenu prema planu, što se i dogodilo", objašnjava Marca.

S druge strane, Mateo Kovačić odigrao je čitavu utakmicu, ali Marca za njega nema riječi hvale.

"Zidane je računao na usluge 22-godišnjeg Hrvata, ali Kovačiću nedostaje kreativnosti koju ima njegov stariji sunarodnjak. Bivši igrač Intera kao da pati od sramežljivosti kada je u prilici proigrati otvorene suigrače. Tada se odlučuje na najkraća dodavanja", smatraju u Marci.

>> Iniesta poručio da se divi Luki Modriću i otkrio jesu li oni dvojica najbolji veznjaci na svijetu

Komentara 6

Avatar wakanda
wakanda
20:11 22.09.2016.

Da ovo je za kovu istina, ima talent ima kreativnost, ali fakat ko da ga je sram potegnut to još malo da bude vrhunski igrač.

HL
HV_LAKI102
22:20 22.09.2016.

Neigranje Kovacica u repki itekako se osjeti,nemozemo ni turke kuci pobjediti.nema ko da razbije protivnicku odbranu ili da proigra Mandzu koji nema pravih lopti i zato nema goleva.Cacic je skroz los trener i nastavili dalje trenirati repku unistice sve nase mlade talente a sa njima i repku.Modric je dobar ko crna zemlja i bice velika steta ako sa njime neosvojimo neku medalju na dolazecim prvenstvima.

AS
asi2013
16:21 22.09.2016.

Kovačić je igrač koji zna sve, samo bi trebao psihologa koji mnogo zna o nogometu. Mogao bi namjesto sata nositi kompas, koji će mu uvijek pokazivati gdje je protivnički gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije