Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA VRHOVNOG SUDA

Zagreb mora Krstanoviću isplatiti 600 tisuća eura ili ispada iz lige

Ivan Krstanović
Marko Prpić/Pixsell
21.09.2014.
u 14:54

Krstanoviću je u ugovoru sa Zagrebom stajalo da će odštetu podijeliti u odmjeru 60:40 u korist kluba. Kada je za milijun eura prešao u Dinamo trebao je dobiti 400 tisuća. No, novac mu nije uplaćen kao i 400 tisuća kuna plaće.

Zagreb zbog nepoštivanja ugovornih obveza (neisplaćene plaće i postotak od transfera u Dinamo) mora Ivanu Krstanoviću isplatiti 600 tisuća eura, pravomoćna je presuda Vrhovnog suda. Pjesnici svom bivšem napadaču koji danas igra u Rijeci po hitnom postupku moraju isplatiti novac jer bi u suprotnom mogli ostati bez licencije i dobiti zabranu igranja u prvoj ligi.

- Ja, kao moja braća, ali i Ivan Krstanović, volimo grad Zagreb, pogotovo NK Zagreb. Mi nismo i ne želimo biti grobari toga kluba, već smo samo legalnim putem tražili svoja prava. Pokušavali smo sve, čak se i nagoditi s čelnicima NK Zagreb, ali evo sve je sada zaključeno presudom Vrhovnog suda - rekao je igračev zastupnik Ilija Krstanović za Goal.com.

Krstanoviću je u ugovoru sa Zagrebom stajalo da će odštetu podijeliti u odmjeru 60:40 u korist kluba. Kada je za milijun eura prešao u Dinamo trebao je dobiti 400 tisuća. No, novac mu nije uplaćen kao i 400 tisuća kuna plaće. Krstanović se zbog svega odlučio na tužbu, a svota se uz zatezne kamate popela na 600 tisuća eura.

>> Kakav Lambert, Krstanović je kralj jedanaesteraca!

Komentara 3

PE
Petrol
17:05 21.09.2014.

neka se ljudi iz NK Zagreba zapitaju gdje su ti novci otisli. mozda u pogresan djepic.

Avatar franioprvi
franioprvi
19:18 21.09.2014.

Pljati pa foliraj

NO
nojemalo
19:56 21.09.2014.

zagreb ne igra za dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije