Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tudor upozorava na Irce

Za dišpet se odlično prodaju godišnje karte

Torcida
Foto: Tino Juric/PIXSELL
24.07.2014.
u 10:00

Dundalk uopće nije bio loš nego smo mi bili odlični. Imamo pravu prednost, ali idemo razveseliti svoje navijače – kaže Tudor

I dok čelnici Hajduka "vode rat s Mamićem", navijači iz dišpeta kupuju godišnje ulaznice, a brojka od 4500 prodanih zasad izgleda doista sjajno. Igor Tudor veseli se pak uzvratnom susretu 2. pretkola Europske lige protiv Dundalka. Ne samo zbog toga što Hajduk ima prednost od 2:0, već i zato što će moći sjediti na klupi. Naime, u Hrvatskoj ligi Tudor ima zabranu od šest utakmice, protiv Istre bio je u kućicama za radijske voditelje, a sada će moći voditi svoju momčad. Trener bijelih svjestan je limita svoje momčadi, iznimno cijeni Dundalk i smatra da nikakvog opuštanja ne smije biti.

– Još nakon utakmice u Irskoj i naše pobjede rekao sam da smo učinili samo jedan korak, ništa više od toga. Iznenađenja su uvijek moguća, mi ćemo sve učiniti da se ono ne dogodi u ovoj utakmici – rekao je Tudor.

Iza bijelih je utakmica s Istrom koja je ostavila sudačke repove. Već na početku sezone Hajduk se mora baviti sucima, ono što im je napravio Domagoj Ljubičić je neoprostivo.

– Sve smo to ostavili iza sebe. Samo razmišljamo o Dundalku. Imamo jezgru igrača koji će iznijeti sezonu. S obzirom na 2:0 iz prve utakmice i na dvoboj s Rijekom koji nas čeka, napravit ćemo neke sitne izmjene – kazao je Tudor.

Još je jednom upozorio na kvalitete momčadi koja vodi u prvenstvu Irske.

– Nije to ekstrakvalitetna momčad, ali je kvalitetna. Mi smo tamo pobijedili sa 2:0 jer smo bili fantastični, a ne zbog toga što je s druge strane bila neka loša momčad. Prvi su u prvenstvu Irske, imaju snagu, fizičku moć, fanatizam, Dundalk je podcijenjen, a na meni je da se igrači ne opuste – zaključio je bijeli strateg Igor Tudor.

Promjene u momčadi mogle bi biti na bočnim pozicijama, Vršajević i Milić trebali bi dobiti odmor, ulaze Mikanović i Jozinović, a na zadnjem veznom prigodu će, ako je suditi prema informacijama iz svlačionice, dobiti Anđelković umjesto Bradarića.

>> Oprezni Tudor najavio promjene u sastavu za Dundalk

Ključne riječi

Komentara 19

KO
kontrasvegaisvakoga
10:54 24.07.2014.

ljubitelja nogometa u hrvatskoj, od mamića više može iritirat jedino ova beskrajno patetična priča hajduka i hajdukovaca o dišpetu, o borbi protiv milijuna, o cijelom svijetu koji se urotio protiv poštenih i časnih hajdukovaca. nadam se da razumiju da tu priču mogu prodat samo najzagriženijim ljubiteljima tog malog splitskog kluba.

GI
gismund
11:15 24.07.2014.

imaju 100 milijuna kuna duga i pričaju o dišpetu?!? u čemu je taj dišet, neće platiti dugove?!?

JA
JackRussell
11:25 24.07.2014.

Wow....4500 tisuća karata...isuse sveti, pa to su milijardeeee! Ajmo sad medijska mašinerijo, prodaj ovu priću kao nešto neviđeno, nestvarno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije