Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tudor upozorava na Irce
Povratak na članak

Za dišpet se odlično prodaju godišnje karte

Dundalk uopće nije bio loš nego smo mi bili odlični. Imamo pravu prednost, ali idemo razveseliti svoje navijače – kaže Tudor

Komentari 19

KO
kontrasvegaisvakoga
10:54 24.07.2014.

ljubitelja nogometa u hrvatskoj, od mamića više može iritirat jedino ova beskrajno patetična priča hajduka i hajdukovaca o dišpetu, o borbi protiv milijuna, o cijelom svijetu koji se urotio protiv poštenih i časnih hajdukovaca. nadam se da razumiju da tu priču mogu prodat samo najzagriženijim ljubiteljima tog malog splitskog kluba.

VL
JA
JackRussell
11:25 24.07.2014.

Wow....4500 tisuća karata...isuse sveti, pa to su milijardeeee! Ajmo sad medijska mašinerijo, prodaj ovu priću kao nešto neviđeno, nestvarno!

VL
GI
gismund
11:15 24.07.2014.

imaju 100 milijuna kuna duga i pričaju o dišpetu?!? u čemu je taj dišet, neće platiti dugove?!?

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
12:38 24.07.2014.

ko kaj sam napisal nekidan, cijela ova medijska parada je i bila napravljena jer su se godisnje karte lose prodavale i trebalo je napravit cirkus i prodat ono kaj se dolje dobro prodaje: dispet…"okruzeni smo okupatorima, ajmo pokazat dispet i zato kupujte godisnje karte"….hehehe…prozirno, ali je opet proslo…sad ce valjda opet bit mir neko vrijeme….

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
13:58 24.07.2014.

Za klupski nogomet u Hrvata ovo jesu rekordni rezultati (broj članova, pretplate itd.) pa kad se uzme i prošla sezona Hajduk je na Poljudu gledalo 176 500 gledatelja, a Rijeka je drugi klub s 99 000 gledatelja. E sad bi to dišpet ili ne, matematika je matematika. Možda nekoga iritira reakcija iz Splita ali nije bilo nikakvih reakcija (konferencija za tisak, izjava predsjednika itd.) dok prvi Zdravko Mamić nije iz samo njemu poznatih razloga udario po Hajduku. To su činjenice.

VL
PR
prečkokontinent
13:34 24.07.2014.

Ovo nije članak - ovo je propagandni letak. "Za dišpet se odlično prodaju godišnje karte" Ništa mi tu nije jasno. Kome za dišpet? Dinamu? Mamiću? Ljubičiću? Šukeru? Dinamovcima? Pa zar se karte ne kupuju iz ljubavi za Hajduk? Ozrene, jesijesi li ti kao fetivi hajdukovac kupio iz dišpeta godišnju kartu ili ulaziš na svoji press? To bi bio pravi dišpet: E baš neću badava već ću kupiti godišnju kartu da pomognem svoj Hajduk!!! Ovo su sr**a na tuđi račun, kao što radi većina vas koji se busate u "svijetlu i slavnu prošlost". Pogledajte kakva Vam je sadašnjost. A tek budućnost!

VL
MA
manjabegic
12:45 24.07.2014.

pokazali su dispet kad su prodavali dionice kluba...

VL
GC
gavrilo.crni
15:25 24.07.2014.

oracle5 ti ne kužiš zakaj samo "mamićevci"komentiraju,pa to je dišpet prema "dinamu" i dinamovcima,a kaj sa tiće srba,kaj ti ne kužiš da su oni druga država da mi je imat tvoju glavu samo 2 vure,da se odmorim

VL
ZA
!zagreb!
13:50 24.07.2014.

Hajdukovci trebaju shvatiti da je najveci probleb u njihovom vodstvu kluba. Najbolje da im jos par puta prodaju jedne te iste dionice. :-) Oni bi na silu bili ispred Dinama. Imate sve preduvjete da se priblizite samo ste nesposobni. Daa oni imaju svog Mamica zgazili bi Dinamo u svakom pogledu kao mrava.

VL
Avatar oracle5
oracle5
11:31 24.07.2014.

Članak o Hajduku a samo mamićevci komentiraju, a serete kad srbi dođu komentirati na naše portale, isti ste kao i oni, samo da vam je srati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.