Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Willian Jose zabio za pobjedu Real Sociedada protiv Deportiva

Barcelona - Real Sociedad
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
23.04.2017.
u 14:13

Real Sociedad se ovom pobjedom probio na šesto mjesto sa 55 bodova, dva više od Athletica, ali momčad iz Bilbaoa ima utakmicu manje

Nogometaši Real Sociedada s minimalnih su 1:0 pobijedili Deportivo u prvoj utakmici nedjeljnog programa 33. kola španjolskog prvenstva odigranoj u San Sebastianu.

Jedini pogodak postigao je Willian Jose preciznim udarcem glavom u 28. minuti.

Real Sociedad se ovom pobjedom probio na šesto mjesto sa 55 bodova, dva više od Athletica, ali momčad iz Bilbaoa ima utakmicu manje. Deportivo je ostao na 16. mjestu, ali njegov prvoligaški status nije ugrožen, jer momčad iz A Corune ima osam bodova više od Sporting Gijona koji se nalazi na 18. mjestu.

U nedjelju su na rasporedu još tri utakmice 33. kola, a sva pažnja bit će usmjerena prema El Clasicu u kojem prvoplasirani Real Madrid na Santiago Bernabeuu dočekuje drugoplasiranu Barcelonu (20.45 sati).

>>Luka Modrić pred kamerama otkrio svoju veliku želju

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije