Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVIO I CHELSEA

Vrsaljko igrao 90 minuta u pobjedi Atletica nad Betisom

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
14.01.2017.
u 21:28

Jedini gol na utakmici postigao je Gaitan (8).

Nogometaši madridskog Atletica u susretu su 18. kola španjolskog prvenstva na svom Vicente Calderonu svladali Betis s minimalnih 1-0 (1-0), a hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je svih 90 minuta za Atletico.

Jedini gol na utakmici postigao je Gaitan (8).

Chelsea srušio prvaka

U susretu 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je na gostovanju pobijedio aktualnog prvaka Leicester City 3-0.

Pobjedu 'Bluesima' donijeli su Marcos Alonso (6, 51) i Pedro (71).

Chelsea je ovom pobjedom učvrstio vodeću poziciju na ljestvici sa 52 boda, na drugom mjestu je Tottenham sa 45 bodova, a Arsenal i Liverpool imaju po 44 boda, zatim slijede Manchester City (42) i Manchester United (39).

U nedjelju je na rasporedu najveći derbi engleskog nogometa, sudar Manchester Uniteda i Liverpoola, te ogled Evertona i Manchester Cityja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije