Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
derbi otkazan

Vrbanović: Sazvat ćemo hitnu sjednicu izvršnog odbora HNS-a

Damir Vrbanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.11.2014.
u 11:17

Čekamo službeno izvješće nadležnih službenih osoba s utakmice, kaže izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Vezano za otkazani derbi oglasio se i Damir Vrbanović, izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Vrbanović je najavio da je sljedeći korak hitna sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

- Čekamo službeno izvješće nadležnih službenih osoba s utakmice te će nadležni organi natjecanja Prve HNL sukladno izvještajima donijeti odgovarajuće odluke. Budući da se radi o nezabilježenom presedanu organizirat će se hitna sjednica IO-a - kaže Damir Vrbanović.

>>Hajduk došao u Split, dočekalo ga šest tisuća navijača

>>Hajduk može biti izbačen čak i u drugu ligu!

>>Što mislite o potezu Hajduka, podržavate li ga ili osuđujete?

Komentara 42

IN
Ineboimorejeplavo
11:56 23.11.2014.

Još gore je bilo u engleskoj pa je Tacherica rješila huligane u roku sedam dana.

BU
Burn
13:30 23.11.2014.

Vrbanović je javno rekao da je bio u sukobu interesa i dorh i uskok po tom pitanju nisu reagirali. Pa u kojoj mi to Državi živimo. Da je netko drugi tako istupio u javnosti već bi mu policija pokucala na vrata. Toliko o sređenoj i pravnoj po zakonu prema svima Državi.

IN
Ineboimorejeplavo
11:59 23.11.2014.

A samo triba primjeniti propise pa bi se huligana rješili ekspresno i nogomet bi se vratio navijačama. Face detection kamere, odvođenje sa stadiona ravno u zatvor, minimalna kazna 6 mjeseci strogog zatvora, skinuti sve ograde sa stadiona, otvoriti ulaze širom ali svaki prekršaj sa huliganom u zatvor, sve imamo samo nedostaje političke volje, naime sdpu odgovara kaos.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije