Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIŠTEN POGODAK

Vešović: Sudac je bio u liniji sa mnom, morao je bolje reagirati

Rijeka
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
19.09.2014.
u 08:55

– Žao mi je što pogodak nije priznat jer nije bilo zaleđa. Pomoćni sudac je bio u liniji sa mnom i mogao je bolje reagirati. Taj je trenutak možda bio prekretnica jer sam siguran da smo igrom iz drugog dijela mogli preokrenuti rezultat. Standard je pobijedio uz dosta sreće, nije bio bolji od nas – rekao je Marko Vešović

Rijeka je nesretno izgubila od Standarda u prvom kolu Europske lige. Završilo je 2:0, no ključni trenutak dogodio se u 83. minuti kada je Marko Vešović izjednačio, no pogodak je poništen zbog nepostojećeg zaleđa.

– Žao mi je što pogodak nije priznat jer nije bilo zaleđa. Pomoćni sudac je bio u liniji sa mnom i mogao je bolje reagirati. Taj je trenutak možda bio prekretnica jer sam siguran da smo igrom iz drugog dijela mogli preokrenuti rezultat. Standard je pobijedio uz dosta sreće, nije bio bolji od nas – rekao je Marko Vešović pa se osvrnuo na nedjeljni derbi s Dinamom.

– Čeka nas još jedna teška i prava utakmica. Na nama je da se psihički dignemo iznad svega ovoga – rekao je Vešović.

Mato Jajalo žali za propuštenim prilikama.

– Nesretan poraz, dobili smo golove iz naših pogrešaka. Imali smo prilike, ali ih nismo iskoristili. Standard je zasluženo pobijedio, a mi se moramo popraviti.

Rijeka je bila bolja 70-ak minuta, no to joj je slaba utjeha.

– Da, ali utakmica traje 90 minuta. Koncentracija nam je malo pala pred kraj što je bilo dovoljno da primimo pogodak. Nakon toga smo jurcali i drugi gol nas je sasvim dokrajčio – rekao je Jajalo.

>> Rijeci poništen regularan pogodak, Standard pobijedio 2:0!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije