Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK SRBIJE

Alen Halilović je još nedovršeni projekt

Alen Halilović
Press Association/Pixsell
22.05.2015.
u 10:45

- Halilović dolazi iz Dinama. Igrač ovom prodajom nije završio projekt jer ovaj klub je zainteresiran da on bude bolji. Klub radi projekt za igrača i isto tako razmišlja gdje će on igrati da, ako im zatreba, da ga mogu vratiti - smatra Paunović.

Veljko Paunović danas je izbornik mladih nogometaša Srbije, a kao igrač veliki trag ostavio je u madridskom Atleticu, gdje ga je na početku zadesila slična sudbina kao Alena Halilovića u Barceloni.

- Halilović dolazi iz Dinama. Igrač ovom prodajom nije završio projekt jer ovaj klub je zainteresiran da on bude bolji. Klub radi projekt za igrača i isto tako razmišlja gdje će on igrati da, ako im zatreba, da ga mogu vratiti - rekao je Paunović za Goal i dodao:

- Nije važno igrate li za najbolji momčad u zemlji ili jačoj ligi, svaki model je dobar ako date sve od sve i prevladate poteškoće koje vam stoje na putu. Ali najvažniji je projekt, ne odmah ići u momčad koja vam daje više novca ili otići iz jedne momčadi u drugu bez osjećaja. Važno je gdje vi želite otići i kako želite ostvariti ciljeve.

>> Pogledajte kako je Halilović zabio za pobjedu Barcelone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije