Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

Uvijek vjerni podnijeli ostavke zbog neslaganje s HNS-om

Hrvatska - Malta
Sanjin Strukic/Pixsell
16.09.2014.
u 16:29

" Čuvanje i jačanje kulta reprezentacije može se samo zajedništvom igrača na terenu, stručnog stožera i navijača na tribinama. Usprkos našoj otvorenoj i kritičkoj komunikaciji prema Savezu, osim deklarativne potpore nismo naišli ni na kakvu podršku i razumijevanje, a kamoli na partnerski odnos", navodi se u priopćenju KN Uvijek vjerni.

Zbog neslaganja s potezima čelništva HNS-a kao i nemogućnosti djelovanja u cilju interesa navijača, cjeloviti Izvršni odbor Kluba navijača Uvijek vjerni na čelu s predsjednikom i dopredsjednicima, podnijeli su ostavke na svoje funkcije, poručili su iz kluba navijača hrvatske reprezentacije.

U KN Uvijek su nakon utakmice s Malton bili nezadovoljni cijenama ulaznica (60 do 250 kuna), a sada su zbog neslaganja s Hrvatskim nogometnim savezom odlučili podnijeti ostavke.

"U nametnutim okolnostima od strane HNS-a kao i zbog nemogućnosti ispunjenja temeljnog cilja koji smo si postavili na početku mandata, odlučili smo se na navedene ostavke. Odluka o povlačenju nije donesena ishitreno, već nakon što su iscrpljeni svi pokušaji suradnje sa nacionalnim Savezom.

Oduvijek nam je želja bila stvarati pravu atmosferu na utakmicama reprezentacije, a od preuzimanja funkcija težili smo jačanju suradnje između HNS-a te vjernih navijača Hrvatske nogometne reprezentacije. Čuvanje i jačanje kulta reprezentacije može se samo zajedništvom igrača na terenu, stručnog stožera i navijača na tribinama. Usprkos našoj otvorenoj i kritičkoj komunikaciji prema Savezu, osim deklarativne potpore nismo naišli ni na kakvu podršku i razumijevanje, a kamoli na partnerski odnos.

Iz svega navedenoga smatramo da je naša moralna, ljudska i navijačka dužnost podnijeti ostavke na naše funkcije te makar tim činom ukazati na nelogičnosti i nepravilnosti koje se događaju u HNS-u prema navijačima nacionalne momčadi.

Također, ne namjeravamo biti dio nečega što će trajno narušiti nama sveti kult reprezentacije.

Izvanredna Skupština Kluba navijača Uvijek vjerni održat de se u roku desetak dana. Uvažavajući želje našeg članstva na istoj Skupštini odrediti će se novo vodstvo i smjernice djelovanja, a o rezultatima Skupštine ćete biti informirani", stoji u prioćenju Kluba navijača Uvijek vjerni.

>> Uvijek vjerni zadnji su koji smiju govoriti o ulaznicama

Komentara 7

Avatar Vanja Dezelic
Vanja Dezelic
17:12 16.09.2014.

Zanimljivo, zakačili se s HNS-om, na sjeveru ih više nema dok igra Dinamo. Tak je to dečki, obećavali ste pun donji dio sjevera, a skupljalo vas se stotinjak i niste isplativi, samo navlačite negativan publicitet poslodavcima. Ništa, sastavite oglas i možda vas angažira NK Bedekovčina il neko tak :)

GU
gul
17:43 16.09.2014.

Nema para nema navijanja. Baš veliki gubitak za sve. Nema brige naći će oni već nekog da plati njihove usluge. Ipak su oni profesionalci boje nisu bitne.

DI
dinamojavolim1
23:02 16.09.2014.

ovo me podsjeca na jos jednu navijacku skupinu...dok su prestale stizat pare prestala je i ljubav prema klubu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije