Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijekom SP-a

Uvijek vjerni organiziraju najveću nogometnu FAN zonu u ovom dijelu Europe

Uvijek vjerni, dres (1)
Foto: Daniel Kasap
16.04.2014.
u 10:54

"Bit će to najveće sportsko i kulturno događanje godine, a iz Kluba navijača naglašavaju da se radi o najvećem projektu takve vrste u ovom dijelu Europe"

Službeni klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni na glavnom zagrebačkom i hrvatskom trgu bana Josipa Jelačića organizira najveću i najatraktivniju navijačku FAN zonu, a povodom Svjetskog nogometnog prvenstva koje će se održati u Brazilu.

Vrijeme trajanja spektakla bit će mjesec dana, u periodu od 12. lipnja do 13. srpnja. U trenutku otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu FAN zonu će otvoriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Posebnosti ovogodišnje FAN zone su brojne, a produkcijski će biti na najvišem nivou, kroz vrhunski opremljen i osmišljen prostor vanjske i unutarnje produkcije. Svi posjetitelji imat će priliku pratiti sve utakmice Svjetskog prvenstva na velikom ekranu veličine 52 četvorna metra. Također, dodatno je osiguran iznimno bogat tematski zabavni program uz eminentne hrvatske izvođače te bogata ugostiteljska ponuda. Za potrebe FAN zone radno vrijeme na glavnom zagrebačkom trgu bit će regulirano tako da program traje od podneva do dva sata iza ponoći.

Bit će to najveće sportsko i kulturno događanje godine, a iz Kluba navijača naglašavaju da se radi o najvećem projektu takve vrste u ovom dijelu Europe.

Očekuje se da će centralnim zagrebačkim trgom proći dva milijuna ljudi, a svi posjetitelji će imati priliku sudjelovati u spektaklu putem brojnih interaktivnih zabavnih programa naših sponzora i partnera.

>>Rasprodano deset utakmica SP-a u Brazilu: Među njima i dvije u kojima igra Hrvatska

Komentara 1

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
15:24 16.04.2014.

U kojem dijelu Europe?Italiji?Austriji?Sloveniji? Nadam se da se misli na taj dio Europe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije