Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENERSKI kongres

U Zagreb 9. 12. dolaze velikani Ferguson i Löw

alex ferguson
Foto: Press Association/PIXSELL
21.11.2014.
u 15:12

– Bit će to novo iskustvo, ali za svaku utakmicu priprema mi je ista, bez obzira na to protiv koga igram – rekao je Rakitić.

Hrvatski nogometni savez od 9. do 12. prosinca bit će domaćin kongresa AEFCA-e, Udruženja europskih nogometnih trenera, na koji su dolazak, među ostalim, potvrdili Gerard Houlier (održat će predavanje), Claudio Ranieri, dakako i naš izbornik Niko Kovač, koji nije želio biti među predavačima.

Upućeni su pozivi i dvojici velikih svjetskih stručnjaka, čija se potvrda dolaska još očekuje.

Trebali bi u Zagrebu biti svjetski prvak Joachim Löw te umirovljena legenda Manchester Uniteda Alex Ferguson, koji bi od AEFCA-e trebao primiti nagradu za životno djelo.

Svi sudionici kongresa ići će 9. prosinca na utakmicu Europske lige Dinamo - Celtic.

Komentara 2

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:44 21.11.2014.

Neće Low pred kamerama vadit svoj omiljeni desert ?

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
17:10 21.11.2014.

9. prosinac je utorak, otkad se Europa Liga igra utorkom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije