Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvan Lucescu:

U prvoj utakmici bili smo bolji od Dinama, a nadam se boljem suđenju!

Petrolul
Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
27.08.2014.
u 20:10

- Suci nisu bili dobri. Niti je bio penal, a niti je pravilno izveden slobodan udarac iz kojeg je Dinamo zabio treći gol. Loptu je igrač pomaknuo previše naprijed

Momčad rumunjskog Petrolula stigla je u Zagreb gdje ju sutra očekuje susret protiv zagrebačkog Dinama. U prvoj utakmici play-offa Europske lige hrvatski prvak slavio je 3:1, ali Rumunji se ne predaju.

- Došli smo u Zagreb puni samopouzdanja, nismo se došli ovdje predati. U Ploiestiju smo imali mnogo pogrešaka koje sada moramo ispraviti. Nadamo se da ćemo biti uspješniji nego u Rumunjskoj. Mi ćemo igrati svoju igru, moramo od samog početka stisnuti Dinamo i zaigrati na pobjedu. Nadamo se da će sve na travnjaku biti dobro, te da ćemo se ovoga puta predstaviti u mnogo boljem izdanju, rekao je Razvan Lucescu i dodao:

- Dinamo zaista ima kvalitetne igrače, dominantno osvaja nacionalno prvenstvo te godinama igra vrlo ofenzivno. No, takvi smo i mi, ovo je nogomet i sve je moguće. Mi smo bili bolji u Rumunjskoj, ali nismo to rezultatski iskoristili. Sada to namjeravamo.

Osvrnuo se i na sudačke odluke iz prve utakmice.

- Suci nisu bili dobri. Niti je bio penal, a niti je pravilno izveden slobodan udarac iz kojeg je Dinamo zabio treći gol. Loptu je igrač pomaknuo previše naprijed. I onaj start nije bio za crveni karton. Nadam se da ćemo na Maksimiru imati bolje suđenje.

>>Zoran Mamić uoči Petrolula: Soudani mora prihvatiti naše zahtjeve

Komentara 4

ES
escobar2
20:31 27.08.2014.

a vi ga stvarno pretjerujete.. sve što mogu reći je, ljudi pazite na novčanike, željezo, bakar, stari papir i sl. , došla skupina rumunja u zg :D

MI
mirko0410
20:36 27.08.2014.

Dinamo je pobijedil točno onako Rumunje kako je obično gubil od Auxera i sličnih, ovi su kao igrali a Dinamo je bio konkretan, nisu zabili tko im je kriv. Pa Dinamo je trebal rasturiti Alborg ali nije dao gol, a samo se golovi broje.

MI
mirsaanjac
22:05 27.08.2014.

Ovaj Lucescu bi pod hitno trebao u upravni odbor Hajduka.tamo bi se jako udobno osjecao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije