Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČAN

Tudor: U Splitu ćemo slaviti s dva gola razlike i proći dalje

Igor Tudor
Ivo Čagalj/PIXSELL
31.07.2014.
u 17:40

- Dobivamo s dva gola razlike u Splitu i uvjeren sam da prolazimo! Ponosan sam na svoje igrače, odigrali su dobru utakmicu, ali nisam sasvim zadovoljan jer je bilo grešaka - rekao je Tudor

Hajduk je u Kazahstanu poražen od Šahtera s 4:2 čime se doveo u tešku poziciju uoči uzvrata, no trener splitske momčadi Igor Tudor je zadovoljan. Tudor smatra da se na Poljudu sve stigne popraviti.

- Dobivamo s dva gola razlike u Splitu i uvjeren sam da prolazimo! Ponosan sam na svoje igrače, odigrali su dobru utakmicu, ali nisam sasvim zadovoljan jer je bilo grešaka - rekao je Tudor, prenosi Goal.com.

Domaćini su se nakon utakmice žalili na suca koji je svirao jedanaesterac za Hajduk.

- Mislim da sudac nije bio loš.

S Tudorom se ne slaže Šahterov trener Viktor Kumikov.

- Hajduku je sudac poklonio jedanaesterac tako da je trebalo biti 4:1. Vjerujemo u prolazak.

>> Hajduk pogreškom na kraju sve uništio - Šahter slavio sa 4:2!

Komentara 32

SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
19:09 31.07.2014.

Kažeš bit će bolje na Poljudu protiv Iraca , pa onda kažeš bit ćemo u Rijeci pravi , pa onda ćemo biti najbolji u ovoj vukojebini od Kazahstana , pa dokle više Tudore zar ne vidiš da te igrači ne slijede nemoj mrcvarit i nas navijače i Hajduk nisi dobro pripremio momčad , ona ti se još lani ugasila zadnjih 7 kola . Ako si mislio da nemaš igrače onda si ih već lani kad te je išlo trebao skupa sa upravom sterati u 3 P.... m.......

Avatar cartman82
cartman82
18:49 31.07.2014.

Koliko znam da su teške droge zabranjene u sportu a i inače, tako da je veliko pitanje na čemu je Tudor . Amateri toatalni pobijedili još veće amatere.

Avatar pretplatniik
pretplatniik
18:25 31.07.2014.

U svakom ozbiljnom klubu nakon ovakog poraza od no name ekipa(koje samo medij po narudbži uzdiže u visine...) Trener dobiva cipelu! A Hajduku bi trebalo uz to dogoditi se odmah domino efekat i dovesti upravu s kapitalom ,a ne koja iskljucivo živi od Hajdukove besparice i bez perspektive.Kad je izvučen tj Kazahtanski klub bilo je uff težak protivnik neugodan je bio ždrijeb?? pa poslje takvih izjava nema više šta trener i uprava raditi u Hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije