Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U padu je

Trener kritizirao Bogdanovića: Ne može samo stajati i pucati iz daljine

Bojan Bogdanović
Reuters/Pixsell
24.11.2014.
u 11:35

- Bogdanović ne pogađa šuteve iz daljine, a ne želi napadati obruč. U padu je. Kada počne promašivati daleke šuteve dogodi se da utakmicu završi bez koša

Nakon nekoliko dobrih partija u dresu Brooklyn Netsa, Bojan Bogdanović malo je pao. Protiv Oklahome i San Antonija nije bio dobar, iz igre je imao šut 0:12 u spomenutim utakmicama, a to je razljutilo njegova trenera Lionela Hollinsa.

- Bogdanović ne pogađa šuteve iz daljine, a ne želi napadati obruč. U padu je. Kada počne promašivati daleke šuteve dogodi se da utakmicu završi bez koša. Ako neće napadati obruč neće dobivati niti slobodna bacanja. Mora biti jači, rekao je Hollins pa dodao:

- Ne može samo stajati i računati na to da će pogađati iz daljine. On mora zabijati, a zabijat će samo ako bude napadao obruč.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije