Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE U TORINO

Trener Juventusa potvrdio transfer Mandžukića: On je sjajan napadač!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
19.06.2015.
u 18:49

- On je igrač međunarodnog kalibra koji je zabijao u svakoj momčadi za koju je igrao. Siguran sam da će u Italiji biti vrlo dobar

Trener Juventusa Massimiliano Allegri potvrdio je da će stara dama kupiti Marija Mandžukića.

– Mandžukić dolazi – rekao je Allegri za Sky Sports pa nahvalio našeg napadača.

– On je igrač međunarodnog kalibra koji je zabijao u svakoj momčadi za koju je igrao. Siguran sam da će u Italiji biti vrlo dobar. Dovodimo ga zato što to želimo, on je sjajan igrač.

Još se samo očekuje da Juventus i službeno potvrdi transfer. Mandžo bi trebao u ponedjeljak proći liječnički i potpisati ugovor za što će Atletico Madrid dobiti 18 milijuna eura. Mandžin ugovor s Juveom će vrijediti do 2019. godine i za to će vrijeme hrvatski napadač zaraditi pravo bogatstvo – 16 milijuna eura.

>> Mandžukiću plaća od 16 milijuna eura, zbog toga odbio Manchester United!

Foto: Alcatel

Komentara 7

AS
ante_slavonac
05:11 20.06.2015.

Po komentarima se vidi da vas još uvijek ima spremnih kako bi napravili štetu Hrvatskoj.Takvi prave kojekakve svastike.Manđo sretno ti bilo u Juventusu.

FR
franjo
14:01 20.06.2015.

Koliko će se dugo zadržati u Juvi? Jednu sezonu?

FN
Fr@njo
19:04 19.06.2015.

a gdje ce u zimskom prelaznom vremenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije