Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo je katastrofa'

Trener Astre: Dinamo je sličan Lyonu, ali bolji je u obrani

Daniel Isaila
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
18.09.2014.
u 22:55

- Ne, nisam iznenađen igrom i kvalitetom Dinama, znali smo o kakvoj se momčadi radi. No, mi smo gubili lopte na sredini terena, nismo imali odgovora na agresiju domaćina, pa smo tako i prošli

Visok poraz od Dinama (1:5) potpuno je razljutio trenera Astre. Daniel Isaila na konferenciji za novinare nije skrivao nezadovoljstvo.

- Katastrofa! Primali smo naivne pogotke poput nekakve djece. U prvom dijelu iz tri gotovo identične akcije primili smo tri pogotka. To nikako ne mogu razumjeti. Na pet metara od našega gola njihovi napadači nisu bili čuvani. Pa nama je obrana bila najjači adut, a sada smo u zadnje dvije utakmice primili devet pogodaka. Nešto očito moramo mijenjati, ovako više ne ide, rekao je Isaila

Jeste li iznenađeni igrom Dinama?

- Ne, nisam iznenađen igrom i kvalitetom Dinama, znali smo o kakvoj se momčadi radi. No, mi smo gubili lopte na sredini terena, nismo imali odgovora na agresiju domaćina, pa smo tako i prošli. Zasluženo!

Astra je u doigravanju izbacila Lyon, a njihov trener usporedio je francusku i hrvatsku momčad.

- Dinamo i Lyon dvije su momčadi koje su dosta slične - dinamične i agresivne, ali Dinamo je bolje organiziran u obrani.

>>Ova generacija Dinama može i mora izboriti proljeće!

>>Dinamo na krilima sjajnog Soudanija razbio Astru 5:1!

Komentara 3

UV
UvijekDesno
23:29 18.09.2014.

dINAMO će dočekati proljeće u europi, Astra pada još jednom Celtic 2 puta i Salzburg doma. Ljudi će se vratit na stadion, kao u one zlatne dane dINAMA.

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
07:58 19.09.2014.

ma koji Lyon....Dinamo je kao Barcelona,...hihihihihihihi......ove jadnike bi i Hrvatski Dragovoljac nakantao!!!!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:51 19.09.2014.

dinamo je slican lyonu, samo sto ima 4x puta vise portugalaca i 5x manje alziraca u timu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije