Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došao među seniore

Guardiola na trening Bayerna priključio 15-godišnjeg Hrvata!

Lewandowski i Guardiola
DPA/PIXSELL
28.03.2015.
u 21:15

Toni je član Bayernove U15 momčadi, a u subotu je trenirao u društvu Philippa Lahma, Dantea, Rafinhe...

Bayernov trener Pep Guardiola uvijek je sklon pokojem iznenađenju. Tako je za vrijeme reprezentativne stanke, kada mu većina igrača nije u klubu, treninzima priključio 15-godišnjeg talenta, piše Goal.com.

A taj je talent Hrvat Toni Trogrančić! Toni je član Bayernove U15 momčadi, a u subotu je trenirao u društvu Philippa Lahma, Dantea, Rafinhe...

Velika čast za Trogrančića, ali i podsjetnik na to kakav talent nam je u Münchenu...

>>Guardiola poglavlje knjige posvetio Mandži: Vidjelo se da nećemo biti prijatelji!

Komentara 4

PK
PKE
21:40 28.03.2015.

Svaka čast! Samo rad, rad i rad i naravno vjera u sebe i Boga i želim ti sve najbolje.

Avatar Glina74
Glina74
12:13 29.03.2015.

pišete gluposti nije njega Gladiola uvrstio u trening nego ga je njegov trener ;;Tigar** nagradio da jednom trenira sa prvom momčadi jer mu je falilo više nego polovica prvotimaca koji su igrali po svijetu za pa ga je njegov trenerner nagrado jer je bilo mjesta na treningu i sada Večernji postavlja pitanje za koga će igrati pa ljudi on je tek 15 godina star i nemoj te da ga već pravite ne kakovom veličinom koja on nije kada već nešto pišete bar malo rešaširajte a ne blebetati bez veze neka veličina on nije ali ni taj novinar Večernjega si umišlja da je otkrio toplu vodu takovi talenata ima o cijelom svijet a pitanje je koliko njih uspije nema veze jeli Hrvat ,Turčin ,Argentinac ili neki drugi njih jako mali uspijeva da se uztigne visoko ali Večernji blebeće bez veze

AM
Ameise
09:52 29.03.2015.

Malo nas je al nas svuda ima. Samo hrabro mali. 😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije