Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači Reala

'To što je Iniesta na popisu, a Modrić nije uvreda je za inteligenciju'

Luka Modrić
Foto: David Davies/Press Association/PIXSELL
29.10.2014.
u 14:51

A ako je Luka već razočaran što nije na popisu, velika satisfakcija mu je ipak što zna da ima iznimno veliku podršku navijača svog kluba...

Kad je Luka Modrić došao u madridski Real, navijači 'kraljevskog kluba' govorili su da je on dobar igrač, ali da nije svjetska klasa, a nakon samo par mjeseci Marca ga je proglasila najgorim transferom sezone. No, hrvatski reprezentativac nakon početne prilagodbe zaigrao je puno bolje te je sve uvjerio u svoje kvalitete. Danas je istinski ljubimac navijača koji su ga proglasili najboljim igračem Primere u prošloj sezoni.

Luki je u ponedjeljak uručena nagrada, a gotovo istovremeno Fifa je objavila listu od 23 igrača koji konkuriraju za Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg igrača svijeta. Na toj listi nije bilo mjesta za Modrića, što je velika nepravda, a to su apostrofirali i navijači Reala. Ispod članka na popularnoj Marci, u kojem je objavljena lista, u komentarima su negodovali zbog Fifina izbora.

"Kriminal je ne staviti Modrića na taj popis nakon svega što je napravio prošle sezone", najbolje je ocijenjeni komentar, a odmah ispod pisalo je:

"To što je Iniesta ispred Modrića je uvreda za inteligenciju".

Navijači Reala uz već navedeno pisali su kako je užitak imati Modrića u momčadi, hvalili su ga na sva usta i redom isticali kako mu je napravljena velika nepravda

A ako je Luka već razočaran što nije na popisu, velika satisfakcija mu je ipak što zna da ima iznimno veliku podršku navijača svog kluba...

>>Modrić je od Fife dobio udarac u pleksus, a glavni krivac je Niko Kovač!

Komentara 6

VL
????
21:04 29.10.2014.

Sad bih lijepo molio novinara da mi objasni kako je Niko Kovač kriv da Modrić i Rakitić nisu ušli u uži izbor, ako vidimo da su među kandidatima igrači kao Iniesta ili Sergio Ramos koji su se na svjetskom prvenstvu još gore predstavili nego hrvatska reprezentacija ?

CO
cope
16:06 29.10.2014.

Ja mislim da je Simunic njbolj za dom I obitelj.

Avatar nula
nula
17:58 29.10.2014.

A Djokovic ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije