Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hajdukov veznjak

Tino Sušić umalo otišao u Saudijsku Arabiju, evo zašto je propao prelazak

Tino Sven Sušić
Ivana Ivanovic/PIXSELL
04.09.2015.
u 09:40

Saudijski Al Ittihad nudio je Hajduku 700.000 eura za jednogodišnju posudbu, a Sušiću milijun eura godišnje gaže. No, Tino je želio duplo i transfer je propao!

Kako to obično biva nakon što završi prijelazni rok, informacije isplivavaju danima. Tino Sven Sušić posljednjeg je dana prijelaznog roka bio na korak do odlaska u Saudijsku Arabiju, piše Goal.

Al Ittihad je Hajduku ponudio 700.000 eura za jednogodišnju posudbu, a Sušiću milijun eura za sezonu. No, Tinu se očito nije išlo u arapski svijet te je ispalio cifru od dva milijuna eura!?

Saudijci nisu bili spremni toliko dati i Sušić je na koncu ostao na Poljudu.

Cijeli članak o tome kako je Hajduk uz Sušića mogao ostati i bez Andrije Balića pročitajte na portalu Goal.com.

>>Mijo Caktaš u Zagrebu pregovarao s Lyonom

>>Što sada, Hajduče? Zaradili 14 mil. kn, ispustili 40 milijuna, odlaze Caktaš, Sušić, Balić...

Komentara 7

FI
Fisherman
12:00 04.09.2015.

Odbio je milju Eura za sezonu a sad ce sretan igrati za 4000 mjesecno u ajduka i to bruto.......mozes misliti

PE
peroskretnicar
14:10 04.09.2015.

700.000 pistacia za hajduk i 1.000.000 kiki rikija za netjaka....ove kibi dabi vijesti plasirate radi umjetnog napumpavanja hajduka i sušića....penezi se na kraju dana broje...a sposobnost uprave je svima poznata...za koji sitniš oni prodaju...više je zaradio nk zagreb od prodaje igrača a usporedba sa ostalim nhl prvoligašima je neumjesna

SO
sonce
10:45 04.09.2015.

Ma tko će dati toliko love za toga panja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije