Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao Zokija

Svetina: Mamić je utakmicu gledao kod kuće, a na njega se vrši hajka

Tomislav Svetina
Foto: Borna Filić/PIXSELL
17.04.2014.
u 17:48

– Mi sad imamo potvrdu i dokaz da je statut i svi drugi akti kluba u skladu sa Zakonom o udrugama i pozitivnim zakonskim propisima. To je nešto što mi sve vrijeme ističemo

Zdravko Mamić jučer je bio u Splitu prije utakmice Splita i Dinama, a očito nitko ne zna je li bio na stadionu ili nije.

– Po mojim saznanjima, po onom što je došlo do mene, bio je s navijačima na južnoj tribini – rekao je jučer Zoran Mamić, a direktor kluba Tomislav Svetina danas je to demantirao.

– Zdravko je bio kod kuće, nije utakmicu gledao na stadionu – rekao je Svetina za Prvi radio i dodao:

– Mjera opreza pokrenuta je temeljem postupka pokrenutog neposredno nakon utakmice na Poljudu i u skladu je sa zakonom. Činjenica je da taj postupak ide nekim svojim tijekom, još nitko nije saslušavan, niti je dostavljen optužni prijedlog. Ali pet dana nakon samog događaja, PU Splitsko-dalmatinska, na pritisak javnosti i uz izuzetno veliku medijsku hajku, podignula je zahtjev za izricanje zaštitne mjere protiv Zdravka Mamića. Ona je vrlo specifična jer je kao otegotna okolnost, dakle kao otegotna, uzeta oslobađajuća presuda gospodina Mamića za slučaj Malmoe. A druga otegotna okolnost je postupak koji se vodi već četiri godine, a koji još nije okončan. To puno govori o samoj zaštitnoj mjeri. Evidentno je, dakle, da je riječ o zloporabi položaja, o nevjerojatnoj medijskoj hajci, koja se vrši kako protiv našeg kluba tako i protiv izvršnog predsjednika, a u konačnici i dopredsjednika HNS-a.

Još se jednom osvrnuo i na nalaz sportske inspekcije.

–  Mi sad imamo potvrdu i dokaz da je statut i svi drugi akti kluba u skladu sa Zakonom o udrugama i pozitivnim zakonskim propisima. To je nešto što mi sve vrijeme ističemo.

>>Prosinečki: Mamiću je odzvonilo, država će ga smijeniti

Komentara 9

RP
rade.pranjic
19:00 17.04.2014.

Sa li ce sljedeci zahtijev Splicana biti da se ponisti prvenstvo,sve dok Hajduk ne postane prvak ?

ST
stefj
20:38 17.04.2014.

Ha, ha, ma stvarno, zar je netko povjerovao da je Mamić bio s navijačima? Onim istima koji ga napadaju i viču Mamiću cigane? Stvarno? Je, je isto tako je Jovanović predvodio onu makljažu kod Otočca... Ne znam da li je to kod Zokija bio sarkazam, frustracija ili jednostavno provokacija kada je to izjavio, ali vidi se da je imalo smisla.

KA
kajinx
20:45 17.04.2014.

“pretplatniik”: Ne razumijem kako se onda u cijelu priču uklapa Silvio Marić? Eto, sada ćemo imati Tri amigos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije