Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao Zokija
Povratak na članak

Svetina: Mamić je utakmicu gledao kod kuće, a na njega se vrši hajka

– Mi sad imamo potvrdu i dokaz da je statut i svi drugi akti kluba u skladu sa Zakonom o udrugama i pozitivnim zakonskim propisima. To je nešto što mi sve vrijeme ističemo

Komentari 9

RP
rade.pranjic
19:00 17.04.2014.

Sa li ce sljedeci zahtijev Splicana biti da se ponisti prvenstvo,sve dok Hajduk ne postane prvak ?

VL
KA
kajinx
20:45 17.04.2014.

“pretplatniik”: Ne razumijem kako se onda u cijelu priču uklapa Silvio Marić? Eto, sada ćemo imati Tri amigos.

VL
ST
stefj
20:38 17.04.2014.

Ha, ha, ma stvarno, zar je netko povjerovao da je Mamić bio s navijačima? Onim istima koji ga napadaju i viču Mamiću cigane? Stvarno? Je, je isto tako je Jovanović predvodio onu makljažu kod Otočca... Ne znam da li je to kod Zokija bio sarkazam, frustracija ili jednostavno provokacija kada je to izjavio, ali vidi se da je imalo smisla.

VL
TV
tvrdapixa
09:07 18.04.2014.

S obzirom da je za naciju jako važno gdje se Maminjo kreće, trebao mu je splitski sud presuditi da mu se ugradi čip kojim bi ga u svakom trenutku mogli pratiti. Jer za Hrvatsku je jako važan podatak gdje jee bil za vrijeme utakmice: u Splitu, u Zagrebu, na zahodu...

VL
LE
lepi77
08:11 18.04.2014.

Na jugu su bili mamicevi placenici kojima klub placa godtovanja, bbb nisu ni dosli ma utakmicu

VL
LE
lepi77
08:15 18.04.2014.

Ne,svetina,nemate nikakav dokaz, dobili ste potvrdi gradskog ureda,a jasna stvar da nece komunjara bandic na svoga. Ne radite po zakonu i toga ste svjesni. U kojem svijetu jos ima da jednu udrugu koku financira grad i gradani zagreba,vodi neka trecaca osoba koja raspolaze tom lovom i uzima si za pravo da nikome ne polaze racune,i jos da nema nacina da se smijeni ta osoba.jel vi stvarno mislite da su ljudi blesavi?

VL
Avatar pretplatniik
pretplatniik
18:24 17.04.2014.

U šta uđe politika to uništi.Silvio Marić na TV-u govori nije mu btino dal će Dinamo biti prvi ili zadnji kaže zašto npr. nebi bio prvak Osijek ili Rijeka? Znači On je jedan od predstavnika ZA naš Dinamo.A u zbilji "boli" ga za Dinamo.I naravno jedini od četvorice koji podržava "yugoligu".A ovi Boysi koji su protiv mamića su i kontra Regionalne lige jednog dana.Ne razumijem kako se onda u cijelu priču uklapa Silvio Marić? zašto je taj ubačen?

VL
DA
danijel00
18:32 17.04.2014.

jucer mu brat izjavi da je bio među navijacima a danas Svetina kaze drugo....kakvi lazljivci u tom klubu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.