Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DŽEKO OSTAJE KAPETAN

Sušić nagovorio Spahića da se vrati u reprezentaciju

Spahić
Foto: Reuters (Ilustracija)
22.09.2014.
u 23:05

- Sve smo dogovorili. Nakon što smo izgubili od Cipra, nazvao sam ga i pitao bi li se vratio u reprezentaciju. Ostavio sam mu nekoliko dana da razmisli. Kontaktirali smo nekoliko puta u subotu i sve dogovorili - rekao je Sušić.

Izbornik Bosne i Hercegovine Safet Sušić pozvao je Emira Spahića u reprezentaciju nakon što se branič Bayer Leverkusena oprostio od nacionalne vrste poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu. Spahićevo ime je među 23 igrača koji su na popisu za kvalifikacijske susreta za EP protiv Walesa i Belgije, a Sušić kaže da će se odazvati na poziv.

- Sve smo dogovorili. Nakon što smo izgubili od Cipra, nazvao sam ga i pitao bi li se vratio u reprezentaciju. Ostavio sam mu nekoliko dana da razmisli. Čuli smo se nekoliko puta u subotu i sve dogovorili - rekao je Sušić i dodao:

- Bez njega je naša obrana puno lošija. Vidio sam to na utakmici s Ciprom i zato sam ga odlučio ponovo pozvati.

No, kapetan reprezentacije se neće mijenjati.

- Kapetan Bosne i Hercegovine ostaje Edin Džeko - rekao je Sušić za Anadolu Agency.

>> Sušić ostaje izbornik BiH: Kakav bojkot, treba nam još 17 bodova

Komentara 1

AN
Ante17
15:38 23.09.2014.

Ja se nebi ni vraca u ovakvu reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije