Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

Šuker odgodio sastanak s Brbićem u ministarstvu, predstavnici Hajduka ipak dolaze u Zagreb!

Davor Šuker
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
18.12.2014.
u 09:39

Dogodilo se to nakon što je Baldasar rekao kako ima neodgodive obveze pa su na sastanak trebali doći njegovi zamjenici i najbliži suradnici Hrvoje Akrap i Ozren Buzančić

Iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta jučer su javili kako je odgođen sastanak na kojem su trebali biti ministar Vedran Mornar, gradonačelnik Splita Ivo Baldasar te izaslanstva HNS-a i Hajduka. 

Dogodilo se to nakon što je Baldasar rekao kako ima neodgodive obveze pa su na sastanak trebali doći njegovi zamjenici i najbliži suradnici Hrvoje Akrap i Ozren Buzančić. 

To, međutim, nije odgovaralo predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru pa je, kako pišu 24 sata, upravo on rekao da se sastanak treba odgoditi. No, isti list navodi kako u Hajduku nisu prihvatili tu odluku pa će predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak i predsjednik Marin Brbić stići u Zagreb u prethodno najavljenom terminu.

Izvorni članak pročitajte OVDJE!

>>Hajduk, Rijeka i Osijek kažnjeni zbog pirotehnike, Dinamo kažnjen kao organizator

>>IO HNS-a aklamacijom podržao kandidaturu Davora Šukera za IO Uefe!

Komentara 20

Avatar nula
nula
10:38 18.12.2014.

Bravo Suki , pusti da se sve malo smiri i ... zaboravi . Odlicna taktika .

PE
perfa57
14:25 18.12.2014.

Klub im se raspada financijski i igrački (skori odlazak igrača), a oni bi sastančili i smjenjivali vodstvo HNS-a i Dinama.

DI
dinamojavolim1
12:12 18.12.2014.

mozda dolaze u zagreb kod mamica molit da kupi jos kojeg igraca i da ih spasi od bankrota kao i prije par mjeseci kad je kupio andrijasevica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije